Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomi för chefer i byggbranschen

Byggakademin
Kort om utbildningen
1 dag
5 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-27 08:30 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2019-11-27 08:30  
5 400 SEK
Stockholm
2019-12-05 08:30  
5 400 SEK

Kursbeskrivning

Ekonomi för chefer

Kurs Ekonomi för chefer i byggbranschen

Vad kännetecknar ett lönsamt företag? Hur gör de? Hur kan du arbeta med ekonomiska rapporter och hur kan du analysera dem och vilka ekonomiska styrmedel och rutiner krävs? Kursen vänder sig till dig i bygg- och anläggningsbranschen som är VD eller sitter i en ledningsgrupp och syftar till att ge dig en snabb inblick i ekonomiska begrepp, rutiner och samband.

Kursen omfattar 1 dag.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är VD eller som ingår i företagets ledningsgrupp.

Kursinnehåll

  • Vad är kostnadsdrivande i byggbranschen?
  • Vad kännetecknar ett lyckosamt företag?
  • Att arbeta med ekonomiska rapporter
  • Analysera och styr med rätt nyckeltal
  • Det viktiga kassaflödet
  • Att styra genom prognoser
  • Tips för en bättre lönsamhet

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut efter behov men framförallt så hoppas vi att du kommer att uppleva interaktiva övningar som ett mervärde. Ni kan kontakta varandra, dela bilder och ladda ner videos och därmed dela erfarenheter, hitta nya vänner och kanske nya affärsmöjligheter. 

Investering

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i priset.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch på intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Boka 4 betala för 3

Vid anmälan av 4 deltagare till samma kurstillfälle bjuder vi på en kursavgift. Erbjudandet gäller upp till 8 personer. Konferenspaket, eventuell kurslitteratur och tentamen tillkommer för den 4:e och 8:e deltagaren. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka med rabatt!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomi för chefer i byggbranschen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(3)
3 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(3)
3 av 5

Byggakademin

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggbranschen. Vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget för byggbranschen. För oss innebär det att vi har kunniga, inspirerande föreläsare som är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och som älskar att lära ut...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,3)
Baseras på 30 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1017 recensioner.
Alla recensioner för arrangören