Visa utbildning.se som: Mobil

AMA-kurs för anläggare och husbyggare

Byggakademin
Kort om utbildningen
1 dag
5 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-03 08:30 - Uppsala
Göteborg, Luleå, Stockholm, Uppsala
Öppen utbildning
Kommande starter
Uppsala
2020-03-03 08:30  
5 400 SEK
Stockholm
2020-04-01 08:30  
5 400 SEK
Göteborg
2020-04-29 08:30  
5 400 SEK

Kursbeskrivning

AMA – grundkurs för anläggare och husbyggare

Hitta i AMA

AMA-kurs är en grundkurs för dig som arbetar inom bygg- och anläggning. Alla som läser Administrativa föreskrifter eller tekniska beskrivningar kommer i kontakt med AF AMA och AMA Anläggning eller Hus. Grundkursen hjälper dig tolka kontrakts- och bygghandlingarna korrekt och berör även MER. Kursen går på en grundläggande nivå igenom AMAs bakgrund, dess struktur med koder och rubriker samt hur den bör användas med avseende både på de regler som finns, t.ex. pyramidregeln och på den beskrivningsteknik som rekommenderas.

Kursen omfattar en dag.

Målgrupp

Kursen vänder sig till entreprenörer som kommer i kontakt med AMA och som behöver grundläggande kunskap om uppbyggnad och lära sig hitta i AMA.

Kursinnehåll

  • AMA – bakgrund, uppbyggnad, struktur och publikationer
  • AMA – huvudregler
  • Koppling mellan AF-del/beskrivning och AMA
  • Entreprenadformens inverkan på en beskrivning
  • AMA – att hitta rätt
  • MER

Kursdokumentation

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har materialet tillgängligt oavsett tid och rum. Du kan enkelt ladda ner och skriva ut efter behov men framförallt så hoppas vi att du kommer att uppleva interaktiva övningar som ett mervärde. Ni kan kontakta varandra, dela bilder och ladda ner videos och därmed dela erfarenheter, hitta nya vänner och kanske nya affärsmöjligheter. 

Investering

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i priset.

Mat & logi

På Byggakademin serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe på förmiddagen. Vid kurs i Saltsjöbaden äter vi god vällagad lunch intill kurslokalen. Till eftermiddagsfika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

Kurserna på annan ort hålls alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Vällagad lunch och gott fika bjuds alltid på för- och eftermiddagen. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Kontakta oss om du har någon födoämnesallergi och behöver beställa specialkost. 

Önskar du bo på hotell i Saltsjöbaden rekommenderar vi Grand Hotell i Saltsjöbaden där vi har 10% rabatt för alla kursdeltagare, meddela hotellet vid bokning. På andra orter där vi håller kurs rekommenderar vi boende på konferensstället där kursen hålls. Se bekräftelse eller kallelse för exakt information om plats.

Erbjudande

Boka 4 betala för 3

Vid anmälan av 4 deltagare till samma kurstillfälle bjuder vi på en kursavgift. Erbjudandet gäller upp till 8 personer. Konferenspaket, eventuell kurslitteratur och tentamen tillkommer för den 4:e och 8:e deltagaren. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka med rabatt!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA-kurs för anläggare och husbyggare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 94 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

Byggakademin

Byggakademin

Vi utbildar alla i byggbranschen. Vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget för byggbranschen. För oss innebär det att vi har kunniga, inspirerande föreläsare som är väl förankrade i byggbranschen, är goda pedagoger och som älskar att lära ut...


Läs mer om Byggakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggakademin

Vikingavägen 17c
133 33 Saltsjöbaden

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 94 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 1017 recensioner.
Alla recensioner för arrangören