Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Skräddarsy er utbildning!

Business Sweden
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Distans, Rikstäckande
Kommande starter
Sverige
Kontakta oss.

Distans
Kontakta oss för mer information

Kursbeskrivning

Skräddarsy er utbildning!

Är ni flera som vill gå våra kurser? Eller har ni behov av en expert som tittar direkt på just era förutsättningar och utmaningar i ett konfidentiellt sammanhang? Låt oss komma till er och hålla en unikt utformad utbildning. Vi erbjuder även detta på distans.

Vi kan skräddarsy en utbildning i praktisk exportteknik för just era behov. Ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att vidareutbilda er där ni slipper resdagar och kanske kan låta fler delta.

Kombinera delar från flera kurser
Det går att kombinera element från olika kurser för att täcka era specifika behov. Vi kan sätta ihop element från kurser i exempelvis betalningslösningar, leveransvillkor och transporter, exportdokument, frihandelsregler och finansiering. Ett annat alternativ är vår populära övergripande kurs ’Förbättra din export’ där innehållet anpassas efter er verksamhet.

Konfidentiell dialog ger mervärde
Våra utbildare arbetar alltid helt konfidentiellt. Det gör att ni kan ha öppna dialoger om era funderingar och utmaningar med en kunnig expert, något som är uppskattat av många kunder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Tid & plats

Enligt överenskommelse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skräddarsy er utbildning!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Business Sweden

Business Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin internationella försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader....


Läs mer om Business Sweden och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Business Sweden

World Trade Center, Klarabergsviadukten 70
101 24 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skräddarsy er utbildning!!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar