Visa utbildning.se som: Mobil

Skräddarsy er utbildning!

Business Sweden
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Skräddarsy er utbildning!

Är ni flera som vill gå våra kurser? Eller har ni behov av en expert som tittar direkt på just era förutsättningar och utmaningar i ett konfidentiellt sammanhang? Låt oss komma till er och hålla en unikt utformad utbildning. 

Vi kan skräddarsy en utbildning i praktisk exportteknik för just era behov. Ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att vidareutbilda er där ni slipper resdagar och kanske kan låta fler delta.

Kombinera delar från flera kurser
Det går att kombinera element från olika kurser för att täcka era specifika behov. Vi kan sätta ihop element från kurser i exempelvis betalningslösningar, leveransvillkor och transporter, exportdokument, frihandelsregler och finansiering. Ett annat alternativ är vår populära övergripande kurs ’Förbättra din export’ där innehållet anpassas efter er verksamhet.

Konfidentiell dialog ger mervärde
Våra utbildare arbetar alltid helt konfidentiellt. Det gör att ni kan ha öppna dialoger om era funderingar och utmaningar med en kunnig expert, något som är uppskattat av många kunder.

Tid & plats

Enligt överenskommelse

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skräddarsy er utbildning!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Business Sweden

Business Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin internationella försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. Det gör vi genom strategisk rådgivning och praktiskt stöd, såväl i Sverige som på nära 50 av världens mest intressanta marknader....


Läs mer om Business Sweden och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Business Sweden

World Trade Center, Klarabergsviadukten 70
101 24 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skräddarsy er utbildning!!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 8 recensioner.
Alla recensioner för arrangören