Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Internrevision – ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 - Företagsanpassad!

Bureau Veritas
Kort om utbildningen
Egen takt
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Internrevision – ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

Interna revisioner är ett utmärkt verkyg för att förbättra verksamheten. Lär dig grunderna i lyckad revisionsteknik - planering, genomförande och uppföljning och hur du effektiviserar dessa. Vi går dessutom igenom kraven i standarderna utifrån en revisionsaspekt.

Syftet med våra kurser är att tillge praktisk och uppdaterad förståelse för standarder som hjälpmedel i att skapa affärsnytta.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Vi sätter agendan tillsammans med er och ert företag för att säkerställa att ni får ut det ni förväntar er av kursen! Utefter det bestäms även antalet dagar för kursen!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision – ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 - Företagsanpassad!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 33 recensioner.

ABB
(4)
Kusen inehölle en mycket bra genomgång av standarden. För mig som har en tidigare utgåva av stabndarden i bakhuvudet var det en nyttig uppdatering. Tyvärr upplevde jag att själva revisonsdelen kom i skymundan. Det hade kunnat var en dag till med revisonsövningar.
Petra Torshage
(4)
Det har fugnerat bra med tanke på att vi har kört utb i Teams
Marianne Andersson
(5)
Mycker bra kurs! Gått tidigare och då tyckte jag att det var mycket prat kring paragraferna, om ni förstår vad jag menar. Kommer tipsa fler om att använda revisionsplanen, checklistan, checklistan för avvikelser, rapportmall.

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...


Läs mer om Bureau Veritas och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Bureau Veritas

Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 33 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 135 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar