Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

FSC® - Kurspaket (kan delas upp)

Bureau Veritas
Kort om utbildningen
3 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-03 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Vässa kompetensen

Kursbeskrivning

Kurspaket på tre dagar.

Kurserna tas med fördel i kombination, men kan också tas var för sig. Första dagen är en grundläggande kurs med genomgång av kraven i FSC®-standarden för Chain of Custody baserad på praktiska övningar. Du får även kunskaper både gällande bakgrunden och grundläggande principer. Andra dagen fördjupar vi oss i införandet av FSC® STD 40-004 standarden samt ytterligare krav som man ska känna till som ansvarig för ett Chain of Custody-system. Sista dagen är ett komplement särskilt anpassat till dig som ska genomföra internrevisioner.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

När du väljer kurser från Bureau Veritas väljer du också erfarna lärare som till vardags arbetar som revisorer. Våra lärare är akademiskt skickliga med många års praktisk erfarenhet. Den erfarenhet som de samlat på sig genom hundratals revisioner kommer till dig genom tips, råd och inspiration.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om FSC® - Kurspaket (kan delas upp), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner.

Vida Wood AB
(3)
Rent allmänt fungerade distansutbildning bra, men är ju annorlunda att genomföra på distans. Och det behövs tänka lite annorlunda hur en sådan genomförs.
Pelle Ström Vida Skog AB
(3)
Bra innehåll. vi höll den på distand vilket var var för att slippa resa långt för en dag. men det blir så att på distands är det lite svårare att diskutera och vissa bilder kunde inte visas

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...


Läs mer om Bureau Veritas och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Bureau Veritas

Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(3,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 135 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar