Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsmiljö för chefer och skyddsombud

Bureau Veritas
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Arbetsmiljö för chefer och skyddsombud

Denna kurs vänder sig i första hand till chefer som skall ta emot en fördelning av arbetsmiljöuppgifter samt arbetsmiljö-/skyddsombud. Självklart kan alla som har ett allmänt intresse av arbetsmiljöfrågor och vill fördjupa sig i ämnet också få utbyte av kursen. Ties kunskap inom rollfördelning och ansvar i arbetsmiljöarbete, övergripande arbetsmiljölagstiftning AML, AMF, SAM m.fl.

Syftet med våra kurser är att tillge praktisk och uppdaterad förståelse samt kunskap kring innebörden av att använda olika standards som hjälpmedel i att skapa affärsnytta.

Målgrupp

Våra kurser riktar sig till organisationer och företags kvalitet- och miljöansvariga. Ombudsmän samt övriga, andra intressenter.

Utbildningen kräver ingen förkunskap.

Upplägg

Vi utformar och levererar kurser utefter era behov, som backas upp av omfattande läromedel och litteratur.

Genom våra utbildningar så tillges kunskap för att era nuvarande eller framtida ledningssystem naturligt integreras i era verksamheter och därmed ökar affärsnytta och effektivitet.

Alla våra kurser går att genomföra som företagsanpassade. Kontakta oss för mer information.

Mat & logi

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår.

Examen, diplom m.m.

Varje kursdeltagare tillges ett diplom i samband med slutförd utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljö för chefer och skyddsombud , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Hjälper er att främja hållbar utveckling

Sedan 1828 har vi på Bureau Veritas hjälpt företag och organisationer att utveckla innovativa lösningar för att minska risker, förbättra prestanda och främja en hållbar utveckling via certifiering, inspektion, utbildning och rådgivning. Bureau Veritas tillhandahåller över 3500 kurser inom kvalitets-,...


Läs mer om Bureau Veritas och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Bureau Veritas