Visa utbildning.se som: Mobil

Systematiskt Arbetsmiljöarbete – SAM Videokurs

Branschutbildarna
Kort om utbildningen
Egen takt
1 690 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Systematiskt Arbetsmiljöarbete SAM

 

Systematiskt arbetsmiljöarbete – SAM Videokurs

Denna kurs inom systematisk arbetsmiljö visar på ett tydligt sätt på nyttan av att arbeta konsekvent med arbetsmiljö. Utbildningen ger insikt om vilken värdefull investering gott arbetsklimat och god psykosocial hälsa på arbetsplatsen är för företaget. Både vad gäller lönsamhet, men också för främjande av god arbetsmoral bland medarbetarna.

För en bättre arbetsmiljö

Lär dig grunderna i systematiskt arbetsmiljöarbete och förebygg ohälsa för ökad lönsamhet och bättre arbetsmoral. SAM - Systematiskt arbetsmiljöarbete tar upp arbetsmiljöfrågor, fördelning av roller och ansvar samt användbara verktyg och underlag. Det är en utbildning som vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och andra som behöver grundläggande kunskaper om arbetsmiljöfrågor, fördelning av roller och ansvar samt önskar få tillgång till användbara verktyg och underlag.

Varför välja en videokurs?

Med våra nya videokurser kan du utbilda dig där du är, var du än är och när det passar dig bäst. Du behöver inte ta ledigt från jobbet och åka iväg på kurs – om du inte vill förstås. Du kan pausa, spola tillbaka och repetera kursen hur många gånger som helst så länge du har tillgång till kursen. Videokurserna är inspelade med professionella kursledare och du väljer om du vill använda dator, surfplatta eller smartphone. Så snart du klarat kursen mejlas ditt kursintyg ut automatiskt till din e-postadress.

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och andra som behöver grundläggande kunskaper om arbetsmiljöfrågor.

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Kursinnehåll

Detta och mycket mera kommer du lära dig under dagen:

 • Introduktion till arbete med arbetsmiljöfrågor
 • Lagar och föreskrifter
 • Ansvar och roller
 • Praktiska verktyg för att arbeta med SAM
 • Arbetsmiljöpolicy
 • Åtgärda och upprätta handlingsplan

Upplägg

Pausa och repetera kursen obegränsat under hela 12 månader

Läs och studera när du vill och var du vill på din dator, surfplatta eller smartphone. Kursdeltagare har tillgång till kursen 12 månader. 

Videokursen är inspelad med professionella utbildare och uppdelad i 27 stycken kortare videoavsnitt. Efter varje avsnitt besvarar kursdeltagaren ett antal kontrollfrågor för att ta sig vidare till nästa avsnitt. När samtliga kontrollfrågor besvarats korrekt mejlas ett kursintyg ut omgående till angiven e-postadress.

Investering

Vad ingår i priset?

 • Videoutbildning, samtliga delmoment
 • Utbildarens pedagogiska material
 • Webbtentamen
 • Personligt kursintyg

Rabatt för flera deltagare

Beställer ni kursen till flera deltagare kan ni få rabatt! Följande rabattsystem gäller från 5 deltagare på samma beställning:

 • 5 deltagare – 10 %
 • 10 deltagare – 20%
 • 30 deltagare – 30 %
 • 50 deltagare – 40 %
 • 100 deltagare – 45 %
 • 200 deltagare – 50 %
 • 500 deltagare – 65 %

Kursledare

Malin Burman

Malin Burman är diplomerad handledare i BAM (Bättre arbetsmiljö) samt filosofie master i krishantering. Hon arbetar som konsult och utbildare inom områdena arbetsmiljö och krishantering och har även skrivit boken Efterklok på förhand - en handbok om krisberedskap.

Examen, diplom m.m.

Direkt efter genomförd kurs mailas kursintyg till angiven e-post.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Systematiskt Arbetsmiljöarbete – SAM Videokurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Branschutbildarna

Branschutbildarna

(Men så klart har vi kvar våra populära lärarledda kurser också) Några exempel av våra 60 olika videokurser: BAS P / BAS U SAM / BAM ABC-Akutsjukvård Jobba bättre med mindre stress LSS Kontakta oss för mer information om Bas...


Läs mer om Branschutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Branschutbildarna

Förrådsvägen 2
90132 Umeå

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Systematiskt Arbetsmiljöarbete – SAM Videokurs!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 379 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Vilken arbetsmiljöutbildning ska...
Branschutbildarna

Är du intresserad av att lära dig mer om arbetsmiljö, men osäker på var du ska börja? Kanske har du precis blivit utsedd till skyddsombud, kanske vill du bara veta vad du har för rättigheter och skyldigheter som anställd. Inom arbetsmiljö finns ett flertal olika utbildningsvägar att gå. Men oroa dig inte, vi guidar dig rätt!

Läs mer
Vad är arbetsmiljö och varför sk...
Branschutbildarna

Arbetsmiljö är allt, ja allt, runtom dig på din arbetsplats. Allt från kollegans härskartekniker till din ergonomiska stol. Arbetsmiljön är avgörande för hur du trivs och presterar på ditt jobb. Och eftersom att du jobbar en stor del av av din vakna tid är väl det ändå ganska så viktigt?

Läs mer