Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Branschutbildarna

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 489 recensioner.

Hamid Hesso
Jag tycker att utbildningen var mycket intressant samt lärorikt.
Johan
Väl komprimerat, men behöver väl bli så när det bara är en dag
Benny Johansson
Man får vad man förväntar sig... Helt ok!
Joel
Mycket bra info och helhetsintryck, men det finns potential att jobba på upplägget. Korta vissa slides så att det inte bara blir att läsa innantill, vid punktlistor på slides - visa inte allt på en gång, anpassa utbildningen till det digitala istället för att säga "såhär brukar jag göra fysiskt, men...". Upplevde också att det inte var nån direk...
Visa mer
Karolin
Bra kursinnehåll!
Marcus Nyblom
Kurs ledaren var mycket väl talig , saklig och påläst om ämmnet. Tack för bra kurs
Fredrik Grund, Innovatum science park
Kompakt och intensiv, pga Corona mycket korvstoppning. Grupparbeten hade lättat upp.
Conny Egrenius, Brösarp-Tranås Församling
En interaktiv utbildning är inte lätt att utföra så med tanke på det var utbildningen bra och väl genomförd, ett litet kunskapstest på slutet för att se så vi fått en grov hum om vad som gäller eller var vi hittar information hade inte skadat. i det stora hela en BRA utbildning
Kundtjänst/Branschutbildarna Kommentar:
Tack så mycket för att du gjort en recension och även ger oss lite feedback!
Vi tar gärna med oss din feedback framöver för att utvecklas och bli bättre.
Bernard Venderot
Hela upplägget var kanon bra
Annika Tenggren
Enkelt och smidigt med Webb utbildning och att kunna utföra när det passar bäst istället för att vara ledig i flera dagar.
Hans Johansson
Jon
Professionellt och passionerat
Sanna Sonesson S.K.M.A anläggnings ab
Den va lärorik och lätt att förstå. Gillade att man fick kolla på videoklipp istället för att läsa en bok då de kan vara mycket svårare att förstå och ta in. En grej som jag tyckte va lite dåligt var att man ej fick ha kvar all material så som alla klipp och texter när kursen var över. Kan vara bra att kolla tillbaka på ifall man glömt något.
AA- Fastighetsintreör Nord
Bra utbildnings koncept, väldigt omfattande. Frågeställningar som kräver rejäla fördjupningar för att klara testet. Kursen får högsta betyg......
En som inte fullföljde
Intressant att jag får utvärdera, trots att jag inte fullföljde! Den absolut segaste utbildning jag deltagit i. Videon skulle behöva köras i dubbel hastighet för att man inte skall få panik. I praktiken innebär det att utbildningen bara är hälften så lång dom den uppges vara...
Kundtjänst Branschutbildarna Kommentar:
Hej! Tack för att du tagit dig tiden att skriva denna recension. Beklagar att du inte upplevde kursen som bra hos oss. Känner man sig besviken med en kurs så vill vi gärna att man kontaktar oss direkt. Vårat mål är att man ska vara nöjd med den kurs man går hos oss. Vi har även en Lärarledd livekurs som vi rekommenderar om man har svårt för vår ...
Visa mer
Mats Linden
Ett enkelt och smidigt sätt att få gjort kursen utan att åka iväg
Nenad Milovic, Helm Project
Jättenöjd med kursen i sin helhet.
JBL Construction Consulting AB
En tydlig och pedagogisk web-utbildning med möjlighet att skriva testet flertalet ggr om man missat någon fråga. Ett bra upplägg om man tycker att distansutbildningar är ett alternativ.
Magnus
Bra kursinnehåll men skulle vilja att kompetensen lagras på id06
Sandra Lundgren
En bra kurs, bra lösning i Corona tider men blir lite tråkigt att lyssna på en föreläsning via dator men nog för man inte är van, bra att det kom frågor efter varje avslutat område. Hade man gått på en kurs med andra samtidigt blir det mer diskussioner kring varje område vilket man missar när man sitter själv.
Marcus Jacobi
Tidsbesparande att kunna utbilda mig via internet och ett bra program som gav möjligheten att backa och plugga på mer där jag missade information. Föreläsaren var kunnig och saklig.
Fredrik Lindskog
Under rådande omständigheter fick jag gå en distanskurs. Ska erkänna att jag var lite skeptiskt till en början men kursen var väldigt bra upplagd, allt togs i ett lagom tempo och man fick tillfälle att reflektera och tänka igenom innan man svarade på frågor.
David Karlsson, Sweco
Bra att man kunde stämma av vad som blev fel ..
Mathias Helgesson ESAB
Bra föreläsare och tydlig information, kursen hade fått högsta betyg ifall inte materialet hade försvunnit så fort efter avklarad kurs. Jag hade gärna gått tillbaka och utnyttjat de 90 dagarna fullt ut för att djupinlära allt ordentligt.
Kundtjänst-Branschutbildarna Kommentar:
Tack så mycket Mathias för att du har tagit dig tid att göra denna recension! Jag beklagar att ert material försvann tidigare än förväntat, men ibland uppstår det tekniska problem.
Därav önskar vi gärna att man kontaktar oss via mail eller vår chatt på vår hemsida så vi kan kolla vad som har hänt direkt.
C-J
enkelt och smidigt
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!