Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Riskhantering - brand

Brandskyddsföreningen
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Riskhantering - brand

Det finns ingen riskfri tillvaro. Är riskerna för stora kan jag antingen minska sannolikheten eller begränsa konsekvenserna. Ett bra underlag är avgörande för att fatta rätt beslut. Riskanalysen är ett sådant underlag och utbildningen ger dig metoderna.

Efter examination får du ett CFPA Europecertifikat. Riskhantering Brand utgör ett av blocken i utbildningen Brandskyddsledare.

Mål
Du ska kunna delta i företagets riskhanteringsarbete. Du ska också kunna göra enklare former av riskanalyser och ta fram beslutsunderlag.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Dig som har behov av att göra enklare riskanalyser själv eller behöver kompetens för upphandling av sådana tjänster, till exempel säkerhetschef, skyddsingenjör, brandskyddskonsult, brandbefäl inom räddningstjänsten eller riskingenjör på försäkringsbolag.

Förkunskaper
Du bör ha någon form av brandskyddsutbildning och grundläggande kunskap om riskerna i din verksamhet. Är du tveksam om du har rätt kunskaper kan du kontakta oss.

Kursinnehåll

  • Identifiering av brandrisker
  • Riskanalysmetoder
  • Värdering av brandrisker
  • Riskreducerande åtgärder

Tid & plats

Kurstillfällen läggs upp fortlöpande.

Investering

För offert och ytterligare information, kontakta oss på telefon 08-588 474 00

Certifikat

CFPA Logga

CFPA

CFPA-certifikat är en europeisk certifiering för brandsäkerhet som arbetats fram i samarbete mellan brandskyddsföreningarna i Europa. Tanken bakom certifikatet är att skapa en solid standard för brandsäkerhet i Europa. Standarden ska reflektera den ackumulerade kunskapen av flera olika parter som tillsammans jobbar mot att förebygga brand och brandrisker.

Läs mer om CFPA

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Riskhantering - brand, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen – för ett brandsäkrare Sverige

Vilken kunskap som behövs och på vilken nivå brandskyddet och brandsäkerheten ska vara beror på verksamhetens storlek, vilka brandrisker som finns och vilken funktion du har i företaget. Brandskyddsföreningen har utbildningar som passar allt från det lilla kontoret till den...


Läs mer om Brandskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Brandskyddsföreningen

Årstaängsvägen 21c
115 87 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Riskhantering - brand!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 307 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar