Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte årets Seminarium Brandlarm & Sprinkler!

Seminarium Brandlar och Sprinkler


Har du koll på senaste nytt inom brandlarm och sprinkler? Björn Almberger, på Brandskyddsföreningen, är moderator under en av två fullmatade föreläsningsdagar den 10-11 april. ”Vi kommer bland annat att diskutera elektroniska övervakningar inom sprinkler, vad som händer om brandskyddet inte fungerar samtidigt som vi hinner med lite framtidsspaningar, säger Björn Almberger.


För 18:e året i rad arrangerar Brandskyddsföreningen Brandlarm & Sprinkler. Seminariet går av stapeln den 10-11 april i Stockholm. Björn Almberger, expert på brandlarm på Brandskyddsföreningen. Vilka personer ska inte missa seminariet?

–Om du i ditt arbete berörs av frågeställningar inom området brandlarm och sprinkler ska du boka in våra dagar. Våra deltagare brukar komma från anläggar- och besiktningsfirmor, behöriga ingenjörer, installatörer, fastighetsägare, konsulter och leverantörer. Samt Räddningstjänst, försäkringsbolag och brand- och säkerhetsansvariga.

Har man någon praktisk nytta av det som avhandlas på seminariet?

–Absolut! För det första är det en ypperlig chans till att nätverka. För det andra så avhandlas mycket användbar information på de olika seminarierna. Det vet jag av egen erfarenhet.

Nytt för i år är att deltagarna kan välja föreläsningar efter eget intresseområde. Vilken föreläsning tycker du att man inte ska missa?

–Eftersom varje föreläsning uppfyller så olika behov har jag svårt att lyfta ut bara en. Alla tre föreläsningar ger ett bra tillfälle att skaffa sig mer kunskap inom respektive område. Du måste helt enkelt välja själv utifrån vad just nu är intresserad av.

Anmäl dig till årets Brandlarm & Sprinkler den 10-11 april i Stockholm


Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Brandskyddsföreningen och veta mer om deras utbildningar.

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!