Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Vuxen-HLR med Hjärtstartare och Första Hjälpen

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 78 recensioner.

Amanda J
(4)
Generellt sett en väldigt bra kurs!
Johan U
(5)
Bemötandet var bra och dom förväntningarna jag hade, om en bra kurs upplevdes. Kursen var bra, och handledaren var rolig Kursen var bra, och handledaren var rolig  Och berättade om sina egna erfarenheter. Bra kurs rekommenderas
Inger S
(5)
Instruktören Erica Ronnysdother var professionell, engagerad och otroligt pedagogisk.Hon lyckades verkligen förmedla allvar med energi och glädje. Vi var supernöjda! I kontakten med Henrik har det också fungerat otroligt professionellt hela vägen. Överenskommelser och kontakter har varit väldigt bra och över förväntan. Personligen hoppas jag att...
Visa mer
Pernilla B
(5)
En alltigenom positiv upplevelse vad gäller både bemötande och innehåll i kursen. Jag känner mig nu säker på vad jag ska göra i olika krissituationer för att på bästa sätt kunna hjälpa en annan människa. Tack.
Wilhelm S
(5)
Var nog den roligaste HLR utbildningen jag gått. Hon höll det både glatt och intressant hela tiden. Klockrent
Gunnel O
(5)
bra föreläsare tydligt och en rolig dag me mycke aktiviteter och lärorikt
Mohammad Taghi Y
(5)
Hej . Jag är mycket nöjd med det här fantastiska mötet. Det var mycket tränade. Läraren förklarade mycket bra. Jag rekommenderar vänner till det här mötet. Denna kurs bör alla läras eftersom det är mycket viktigt.
Seth A
(5)
På brandfast kursen att jag var mer I mitt skola ( Hermonds yrkesskola) , jag tror att det var mycket vigtikt infomation att att jag får som advända första hjälp till en akut situation ... I sammanfatta, jag vill säger att det var bra Kurs eftersom Läraren gjorde bra att lärde oss till förstå rädda ett liv olycka situation I förstahand !
Jean P
(5)
En tjänst från Hermods yrkeshögskola, det var bättre en jag trodde, Erica Ronnysdother gjorde en rolig och spännande dag för oss.. vi lärdes mycket den dag, tack till er!!
Dania I
(5)
Det var fantastiskt upplevelse, att man kan hjälpa andra människor i kris situation.
Christina W
(5)
3,5 timmes kurs för vår personal i HLR. Vår kursledare Erica var mycket uppskattad! Kunnig, trovärdig, lugn - OCH med driv och energi, entusiasm och en förmåga att förmedla känslan av vikt/betydelse. Erika gör stor skillnad för er verksamhet. Vi lärde oss mycket och kände oss säkra på att vi kommer våga använda vår nya kompetens. Vi hade också t...
Visa mer
Monica B
(5)
Heldagsutbildning på arbetsplatsen. Kursledaren var duktig, energisk och mycket trevlig. Bra varvat med filmer, frågeställningar, teori och praktiska övningar på dockor.
Adrian B
(5)
Kände mig så kunnig efter undervisningen, hon var väldig proffs på det. Jag märkte också att hon angagerar sig så att alla ska till slut kunna första hjälpen och rädda liv. Just nu känner jag mig säker och hjälpa andra.
Malin N
(5)
HLR-utbildning. Jätteimponerad utav hon som höll i utbildningen! Supernöjd
Åsa
(5)
Erika var här på kontoret. Kursen var jättebra. Jag har aldrig gått HLR tidigare så det var verkligen bra. Nu känner jag att jag vet vad jag ska göra om det händer något . Hade höga förväntningar men det blev ännu bättre . Erika var tydlig och jättebra på att förklara osv. Tack för det  Mvh Åsa
Amanda H
(5)
HLR med första hjälpen. Riktigt riktigt bra kurs. Instruktören var mycket skicklig och jag känner mig nu mycket mer kompetent inom området.
Sanna F
(5)
Henrik har kommit till oss i tre år nu och håller alltid en lika intressant och inspirerande kurs! Det är så oerhört bra att få repetera sådana här saker!! En verklig anställningsförmån. Att i år också få en genomgång i HLR, det är dessutom samhällsnytta. Henrik är professionell på ett varmt sätt, en underhållande och pedagogisk föreläsare och h...
Visa mer
Elin N
(5)
Gick Hlr och första hjälpen genom jobbet. Kursledaren var bra på att förklara, instruera och bemöta frågor
Jessica R
(5)
Kurs HLR och elolyckor. Vi blev väldigt bra bemötta och kursledaren var fantastisk.
Stefan R
(5)
Vår utbildare, Erica, var verkligen suverän, kunnig, rolig och effektiv
Paula K
(5)
Inspirerande, kompetent och energisk instruktör/föreläsare. Kursen levde upp till mina förväntningar av kunskap. Jättebra med dokumentationen vi fick vid avslutad kurs (häftet om olika olyckshändelser och sjukdomstillstånd. toppenkurs!!!!
Bengt L
(5)
HLR med 1:a hjälpen. Mycket bra upplagt. Bra pedagogisk utbildning och teori blandat med praktik. Mycket bra lärare, Erika 👍
Toba A
(5)
Hej jag tycker att utbildningen var superbra och hon som undervisade oss var jättebra!
Carina H
(5)
Duktig på att handleda oss och beskriva hur vi ska göra på bästa sätt
Sigrid N
(5)
Bra repetition på HLR! ”Hands on” träning för alla och även genomgång av hjärtstartaren. Trevlig kursledare som gav oss handfasta råd och tips.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!