Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Brandutbildning

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 71 recensioner.

Mats H
(5)
Bra upplägg, trevliga och proffsiga instruktörer.Jag kan/kommer att rekommendera kamrater och affärspartners att haka på ert träningsprogram.
Jessica S
(4)
Föreläsaren var trevlig, tydlig med vad som skulle läras samt att det var roligt ( bästa vi gjorde under planerings dagarna) Jag tyckte jag fick ny information och jag känner mig säkrare när det gäller eld olikor
Ann-Sofie B
(5)
Min arbetsgivare hade anlitat Brandfast Sverige AB för brandövning för alla anställda. Mina förväntningar var att det skulle bli lika som sist men nu fick vi göra andra övningar och han som höll i det var intressant att lyssna på. Det var mycket bra.
Sofia B
(5)
Vi på Dina Försäkringar anlitade Brandfast under Järvaveckan för öka hålla digitala brandövningar i syfte att öka besökarnas kunskap kring trygghet i hemmet. Micke och Henrik som var instruktörer gjorde ett fantastiskt jobb och var så pedagogiska och trevliga mot barn som vuxna. Den digitala brandövningen blev en riktig succé och lockade VÄLDIGT...
Visa mer
Sofia B
(5)
Vi på Dina Försäkringar anlitade Brandfast under Järvaveckan för öka hålla digitala brandövningar i syfte att öka besökarnas kunskap kring trygghet i hemmet. Micke och Henrik som var instruktörer gjorde ett fantastiskt jobb och var så pedagogiska och trevliga mot barn som vuxna. Den digitala brandövningen blev en riktig succé och lockade VÄLDIGT...
Visa mer
Tommy S
(5)
Informativ och klar föreläsning, släckningsövningen va pricken över i.
Astrid C
(5)
Jag har varit på brandkurs förr men inte fått så bra info som nu. Det var otroligt härligt att få öva på att släcka, det har jag aldrig fått göra förr och det är ju så himla viktigt att få testa så man vet hur om det skulle hända något. 10/10! Väldigt intressant och informativt!
Anki S
(4)
1 brandvarnare o 2 magnetfästen. Mycket trevligt bemötande. Att få höra om bästa sätt att utrymma med små barn (1-2 år). Denna åldersgrupp är ju svår att öva med, men gärna fler tips. Kul att få prov ”släcka brand”, bra att få öva på ”riktig” släckare. Bra att få kännedom om vilka lagar som styr brandsäkerheten i landet. Gärna mer om hur vi ager...
Visa mer
Samim A
(5)
Kurs: Brandkurs (repetition) Kursen upplevde förväntningar. Enkel/praktisk kurs med goda övningar. God upplevelse generellt sätt.
Julia-Yuluz U
(5)
Utbildningen uppfyllde mina förväntningar, jag kunde till och med testa hur snabbt jag var i en akut situation.
Anette F
(5)
Mycket bra med praktisk övning. Hade kunnat korta ner det muntliga genom att inte fråga så mycket frågor utan mer talat om och visat filmer/bilder.
Ritva E
(4)
Hade förväntningar på lite mer praktiska övningar. Annars trevligt, tydligt och lättillgängligt. Jag köpte timerladdare och vann brandvarnare.
Åsa H
(5)
Kursen handlade om brandsäkerhet/ brandskydd och dess skillnad. Jag fick bättre förståelse för skillnaderna och hur jag ska tänka just på min arbetsplats. Föreläsaren talade på ett roligt sätt samtidigt som man förstod allvaret.  Det var en otroligt bra kväll.
Adam P
(5)
Jag tyckte att kursen var en mycket bra kurs.
Oskar W
(5)
Väldigt bra, allt va toppen och intressant
Abduirhman A
(5)
Ni var bästa ......................
Haroon G
(5)
Jag tycker om att det är bästa införmation får mig.
Anna E
(5)
Brandutbildning. Mkt gott bemötande, sakkunnig föreläsare.
Disa D
(5)
Brandsäkerhet.. mycket bra kursledare, lätt att ta in informationen och somnade inte👍🏻
Therese H
(5)
Bra genomgång med fakta från verkligheten.
Adam P
(5)
Brandskydds- och HLR-utbildning. Väldigt trevlig utbildare. Flexibel och målgruppsanpassad, trevlig i sitt sätt. Gav ett professionellt och gediget intryck. Hade inga särskilda förväntningar, men det kändes inte alls lika långrandigt och ”ja jag har hört det här förut...” som jag är van vid. Uppskattade att merförsäljningen av diverse produkter ...
Visa mer
Natalie A
(5)
Vi hade en heldag med brandgenomgång och HLR tillsammans med Henrik på Brandfast. Han är helt fantastisk- pedagogisk, lugn och alltid med en smula humor. Rekommenderar varmt brandfast!
Martin A
(4)
Bra och utförlig utbildning med teori och praktik.
Åke B
(5)
Kursledare kanon väldigt inspirerande och lärande.
Peder K
(5)
Bra och pedagogisk lärare som på ett roligt sätt tar sig an ett mindre roligt ämne
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!