Särskild ställning via livestream

Bothniagruppen, i Luleå (+10 orter)
Längd
80 timmar
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Längd
80 timmar
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Särskild ställningsutbildning

Denna utbildning ger dig behörighet att montera, demontera och ändra i ställningar över 9 meter.

Från och med 1 juli 2006 finns ett krav på att alla som bygger, ändrar eller nedmonterar ställningar ska ha genomgått utbildning. Detta krav finns för att minska antalet olyckor och öka medvetenheten om vad du bör tänka på när du arbetar med ställningar.

Denna kunskap är inte bara för dig som monterar ställning utan även du som arbetar på ställning, arbetsledare och andra på byggarbetsplatsen bör känna till säkerhetskraven.

Denna utbildning uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på särskild utbildning om ställningar enligt föreskrifterna AFS 2013:4 ”Ställningar”.

Så här fungerar Bothniagruppen e-Learning

Bothniagruppens distansutbildningar håller lika hög kvalitet som våra klassrumsutbildningar. Våra utbildare är lyhörda och kompetenta och alltid beredda att svara på dina eventuella frågor.

Livestreaming: utbildningen är lärarledd och sänds live. Du kan ställa frågor direkt och interagera med utbildaren.

Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling. Du behöver inte ens lämna kontoret eller hemmet för att gå en utbildning genom Bothniagruppen e-learning. Smidigt och enkelt!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Särskild ställning via livestream, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bothniagruppen
Storgatan 51
972 31 Luleå Norrbottens län

Vi är Bothniagruppen 

Bothniagruppen har hjärtat i Norrbotten men verkar över hela landet. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av öppna kurser på orter runtom hela Sverige. Dessutom har vi ett stort utbud av kvalitetssäkrade online-utbildningar. Allt från kurser inom heta/brandfarliga...

Läs mer om Bothniagruppen och visa alla utbildningar.

Highlights