Mobila arbetsplattformar (lift) – webbutbildning

Bothniagruppen, Distans
Längd
8 timmar
Pris
2 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Startar löpane se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
8 timmar
Pris
2 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Startar löpane se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 2 250 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Mobila arbetsplattformar (lift) – webbutbildning

Utbildningen vänder sig till dig som i ditt arbete kommer i kontakt med lift – till exempel saxlift, skylift och bomlift. Du får grundläggande kunskaper i hur du kör den mobila arbetsplattformen på ett resurseffektivt och säkert sätt.

AFS 2006:6 § 29, kräver att alla som använder mobila arbetsplattformar, ska inneha en dokumenterad utbildning som skall kunna styrkas med ett utbildningsbevis.

Så här fungerar Bothniagruppen e-Learning

Bothniagruppens distansutbildningar håller lika hög kvalitet som våra klassrumsutbildningar. Våra utbildare är lyhörda och kompetenta och alltid beredda att svara på dina eventuella frågor.

Webbutbildning: denna utbildning är förinspelad eller textbaserad och du väljer själv i vilken takt du vill göra utbildningen. Dyker det upp frågor längs vägen kan du givetvis kontakta oss eller utbildaren.

Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling. Du behöver inte ens lämna kontoret eller hemmet för att gå en utbildning genom Bothniagruppen e-learning. Smidigt och enkelt!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Startar löpane

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Det är en kurs för dig som är förare, arbetsledare, platschef eller för dig som behöver kunskap om liftar och de arbetsmiljömässiga regler som gäller kring dessa.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Mobila arbetsplattformar (lift) – webbutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bothniagruppen
Storgatan 51
972 31 Luleå Norrbottens län

Vi är Bothniagruppen 

Bothniagruppen har hjärtat i Norrbotten men verkar över hela landet. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av öppna kurser på orter runtom hela Sverige. Dessutom har vi ett stort utbud av kvalitetssäkrade online-utbildningar. Allt från kurser inom heta/brandfarliga...

Läs mer om Bothniagruppen och visa alla utbildningar.

Highlights