Inga recensioner än

Vilka fel är entreprenören skyldig att avhjälpa?

Blendow Lexnova, Distans
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Frågan om fel i kommersiella entreprenader är en vanligt förekommande tvistefråga. Få en heltäckande genomgång av frågor som aktualiseras vid felavhjälpande i kommersiella entreprenader.

Kursinnehåll

Under detta webbinarium går Madelene Andersson och Erika Wallin från Advokatfirman Fylgia igenom vilka fel entreprenören är skyldig att avhjälpa, hur avhjälpandet ska ske och vilket ansvar entreprenören har om avhjälpandet medför ingrepp i annan entreprenörs arbete utifrån praxis. Du får också en genomgång av vad som händer om entreprenören inte avhjälper fel och vad beställaren bör tänka på vid avhjälpande med annan entreprenör.

Ur innehållet:

  • När behöver inte entreprenören avhjälpa fel?
  • Hur beräknas värdeminskningsavdrag?
  • Måste beställaren faktiskt ha avhjälpt fel för att få göra gällande kostnaden mot entreprenören?

Målgrupp:

Bolagsjurister, kommunjurister och chefer för bolag som beställer, upphandlar eller utför entreprenader. Passar också dig som är advokat, biträdande och projektledare eller arbetsledare för entreprenader.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Vilka fel är entreprenören skyldig att avhjälpa?, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights