Nyheter och ändringar i AMA Anläggning 23

Blendow Lexnova, Distans
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

AMA Anläggning 23 är här och innehåller ungefär 600 förändringar, bland annat vad gäller vägledning för hantering av massor, dagvattenhantering och större andel tillsatsmedel i cement. Tolkning och tillämpning av AMA Anläggning resulterar ofta i tvist och det är därför viktigt att ha förståelse för hur AMA Anläggning är uppbyggt och hur det tillämpas.

Kursinnehåll

Under detta webbinarium går Madelene Andersson och Sophie Hellman från Fylgia Advokatbyrå igenom hur entreprenadkontrakt med AMA Anläggning som avtalsvillkor hanteras, vad som gäller vid ökning eller minskning av mängder, ersättningsformer, beräkningsgrunder och vanliga tvistefrågor. Du får också en genomgång av nyheterna och ändringarna i AMA Anläggning 23. Säkerställ att du är uppdaterad på de senaste förändringarna och undvik kostsamma tvister.

Ur innehåll:

  • Kopplingen mellan mängdkontrakt och AB 04
  • Grundläggande genomgång av tillämpning och uppbyggnad av kodsystemet
  • Nyheter och ändringar i AMA Anläggning 23

Målgrupp:

Upphandlande jurister, entreprenörer och kommunjurister. Passar även projektledare, projektchefer och biträdande jurister.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Nyheter och ändringar i AMA Anläggning 23, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights