Inga recensioner än

Kamerabevakning – dessa krav måste uppfyllas (kostnadsfritt)

Blendow Lexnova, Distans
Pris
0 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Pris
0 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Registrera dig för att delta kostnadsfritt här

Vid kamerabevakning ställs höga krav på verksamheten. Reglerna i både kamerabevakningslagen och GDPR måste följas och i vissa fall kan tillstånd behövas från IMY. Det är viktigt att informera tydligt om kamerabevakningen och i övrigt säkerställa att nödvändiga bedömningar har genomförts och dokumenterats för att uppfylla kraven.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 juni, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Kursinnehåll

Under webbinariet går Johan Thörn, Johan Sundberg och Fredrik Eråker från edpLaw igenom lagar och regler vid kamerabevakning och ger tips på hur det kan implementeras och hanteras i praktiken. Du får en uppdatering på de senaste nyheterna kring kamerabevakning, bland annat svenska tillsynsbeslut. Efter webbinariet har du kunskap om vilka krav som ställs vid kamerabevakning, till exempel vilken information som ska lämnas och på vilket sätt, i vilken omfattning kamerabevakning är tillåten samt vilka krav på bedömningar och dokumentation som krävs i övrigt.

Ur innehållet:

  • Vilka rättsliga krav som ställs på kamerabevakning
  • Praktiska tips på hur reglerna bör tolkas och tillämpas
  • Senaste nytt om kamerabevakning

Målgrupp:

Bolagsjurister, dataskyddsombud, dataskyddsspecialister, advokater och jurister med inriktning mot dataskyddsfrågor samt IT-personal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kamerabevakning – dessa krav måste uppfyllas (kostnadsfritt), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights