Förvaltning av minderårigas egendom

Blendow Lexnova, Distans
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Det är mycket vanligt att minderåriga barn äger tillgångar till ett betydande värde vilket ställer höga krav på de som ska förvalta egendomen för barnens räkning. Framförallt då barnens egendom inte sällan består av aktier i bolag, fastigheter och annan egendom av komplicerat slag. Saknas kunskap om förvaltning av minderårigas egendom finns en betydande risk för att föreskrifter om särskild förvaltning inte ger den effekt som klienten önskar.

Kursinnehåll

Under detta webbinarium går Caroline Elander Knip från Elander Advokatbyrå igenom regelverket rörande förvaltning av minderårigas egendom och överförmyndarens roll rörande förvaltning av minderårigas egendom. Du får ökad förståelse för regelverket och kunskap om skillnaderna mellan överförmyndarens roll och särskild förvaltning.

Målgrupp:

Advokater och jurister som arbetar med ekonomisk familjerätt och arvsrätt inom såväl offentlig som privat sektor. Webbinariet passar även jurister som arbetar med egendomsplanering.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förvaltning av minderårigas egendom, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights