Inga recensioner än

Dubbelförsäkring med fokus på återkrav – missa inte rätten till ersättning

Blendow Lexnova, Distans
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Att inte ha koll på när dubbelförsäkring föreligger och i vilka situationer återkrav kan aktualiseras riskerar att leda till utebliven ersättning. Få förståelse för när dubbelförsäkring är aktuellt och kunskap om hur återkrav beräknas.

Kursinnehåll

Under detta webbinarium går Magnus Rydberg från Setterwalls Advokatbyrå igenom de lagbestämmelser, överenskommelser och praxis som reglerar dubbelförsäkring. Du får också exempel på vad som inte anses vara dubbelförsäkring och en genomgång av den praktiskt viktiga dubbelförsäkringsöverenskommelsen och dess tillämpning.

Ur innehållet:

  • Dubbelförsäkring enligt försäkringsavtalslagen
  • Typexempel på dubbelförsäkringssituationer
  • Dubbelförsäkringsöverenskommelsen
  • Subsidiaritetsklausuler och dubbelförsäkringsförbehåll 

Målgrupp:

Försäkringsjurister, skadereglerare, försäkringsmäklare och advokater. Passar dig som arbetar inom offentlig och privat sektor.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Dubbelförsäkring med fokus på återkrav – missa inte rätten till ersättning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights