Arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön vid hemarbete

Blendow Lexnova, Distans
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Pris
2 990 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Hur långt sträcker sig arbetsgivarens ansvar för arbete i hemmiljö? Nu finns ny praxis från HFD gällande var gränsen mellan arbete och fritid dras avseende juridiskt ansvar.

Kursinnehåll

Under detta webbinarium går Jonas Wiberg igenom de grundläggande reglerna avseende arbetsmiljöansvar vid hemarbete. Han går också igenom var gränsen ska dras för arbetsgivarens ansvar för att dels förebygga, dels ansvara för arbetsskador som uppkommer i hemmet. 

Målgrupp:

HR-chefer, personaldirektörer, HR-generalister och advokater samt ombudsmän och företagsledare på mindre och medelstora företag.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön vid hemarbete, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights