Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad Ledare IT

BiTA Service Management
Kort om utbildningen
6 dagar
39 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-21 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Bli Certifierad IT-ledare

Ledarskapsutbildning för dig som har en ledarroll inom IT

Utbildningen Certifierad Ledare IT utvecklar ditt ledarskap genom att ge kunskaper och konkreta verktyg inom de viktigaste områdena för din roll.

Under denna certifierade ledarskapsutbildning inom IT får du träffa våra mest erfarna konsulter samt inhyrda experter som på ett konkret sätt kan hjälpa dig i din ledarroll och din viktiga uppgift. Under utbildningen kommer lärarna dessutom driva ett förändringsarbete genom att bjuda in till dialog och diskussion mellan bland kursdeltagarna, 

Denna ledarskapsutbildning utvecklar ditt ledarskap genom att ge kunskaper och konkreta verktyg inom de viktigaste områdena för din ledarskapsroll.Utbildningen omfattar 6 kursdagar fördelade på 3 tillfällen om vardera 2 dagar med cirka en månad mellan varje tillfälle. 

Fokus kommer ligga på praktisk hjälp samt konkreta verktyg, dessutom får du med dig kunskap om allt från strategiskt arbete med IT, investeringar och portföljhantering och riktlinjerna för hantering och utveckling av kompetens. 

Certifieringen kräver att du varit närvarande på samtliga kursdagar och att du blir godkänd på de projekt som du valt att genomföra under kursen. Du får också räkna med att mellan kurstillfällena sätta av upp till 10 timmar för hemarbete.

Kursdokumentationen är digital och därför får du en iPad vid första kurstillfället. Du har bilder, dokument, övningar och egna anteckningar med dig hem och lätt tillgängligt mellan kurstillfällena.

Målgrupp

Certifierad Ledare IT riktar sig till alla med ledar- och chefsroller där arbete med och runt IT-frågor är centrala. Det kan handla om  projekt- eller förändringsledare, gruppledare eller teamledare, process- eller förvaltningsledare eller personer med olika chefsroller inom IT.

Ditt arbete består av, att inom IT, leda, motivera och inspirera andra IT-medarbetare i sin profession för att realisera största möjlig värde. Din uppgift är att representera ett starkt och tryggt ledarskap, vilket innebär att du kommunicerar, samordnar, frågar och lyssnar, informerar och övertygar. Hela tiden med IT som utgångspunkt och optimal verksamhetsnytta som mål. 

Ledarskapsutbildningen riktar sig dessutom till dig som arbetar med en ansvarsroll i en IT-verksamhet och vill skaffa dig kunskaper och färdigheter inom de områden som kursen tar upp.


Förkunskapskrav

Deltagarna på kursen förväntas ha goda kunskaper om arbetet i en IT-verksamhet och vara redo att anta de utmaningar som det innebär att vara ledare inom IT.

Upplägg

Utbildningen omfattar 6 kursdagar fördelade på 3 tillfällen om 2 dagar vardera med 3-4 veckor mellan varje tillfälle.

Investering

39 500 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad Ledare IT, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BiTA Service Management

BiTA Service Management

BiTA Service Management AB startades 2003. Grundarna var 2 konsulter som arbetat med processer i gränssnittet mellan verksamhet och IT i drygt 10 år. De var också bland de första att anamma ITSM och ITIL som verktyg i detta arbete....


Läs mer om BiTA Service Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BiTA Service Management

Gamla Brogatan 11
111 20 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad Ledare IT!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 20 recensioner.
Alla recensioner för arrangören