Visa utbildning.se som: Mobil

Kontrollansvar enligt PBL i praktiken

BIMFormation Sweden AB
Kort om utbildningen
Flexibelt
3 995 SEK exkl. moms
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Det här är en kurs för dig som är byggherre, professionell byggare, kontrollansvarig, hantverkare, platschef, arbetsledare inom bygg eller liknande och som vill bredda din kompetens inom området kontrollansvar enligt Plan- och bygglagen (PBL).

Kursen vänder sig till dig som vill kompetensutveckla dig inom eller är yrkesverksam med kontrollansvar. Du lär dig vad som krävs av kontrollansvarig och vad som ingår i dennes uppdrag. Vidare utvecklar kursen din kunskap om vad en kontrollplan innebär och vad den skall, bör och måste innehålla.

Efter avslutad kurs har du kunskap om vad som krävs för att få startbesked och slutbesked, och vad ett interimistiskt slutbesked är, vad som behövs inför det tekniska samrådet samt förståelsede viktigaste kapitlens upplägg innehåll och dess innebörd i BBR, och PBL.

Målgrupp

Kursen riktar sig till byggherrar, professionella byggare, kontrollansvariga, hantverkare, platschefer, arbetsledare inom bygg och liknande som vill bredda sin kompetens inom området kontrollansvar enligt PBL.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för denna kurs.

Kursinnehåll

  • BBR och PBL genomgång av innehåll.
  • PBL fördjupning av Kap 10
  • Upprättande av kontrollplaner och dess innehåll.
  • Färdigställandeskydd
  • Startbesked och slutbesked.
  • Byggherrens ansvar

Tid & plats

Stockholms tekniska institut
Liljeholmstorget 7, T-bana Liljeholmen

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kontrollansvar enligt PBL i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BIMFormation Sweden AB

BIMFormation Sweden AB

Bimformation AB är ett företag specialiserat på implementering och utveckling av BIM-stödd informationshantering och BIM-stödda arbetsprocesser baserade på LEAN-principer.    Bimformation AB har i samarbete med Stockholms Tekniska Institut utvecklat ett antal BIM-utbildningar som täcker alla kompetensnivåer- och behov.Påbörja din kompetensutveckling...


Läs mer om BIMFormation Sweden AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kontrollansvar enligt PBL i praktiken!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören