Visa utbildning.se som: Mobil

Grundkurs i Revit

BIMFormation Sweden AB
Kort om utbildningen
2 dagar
9 995 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Grundkurs i Revit Architecture

Kursen avser att lära deltagaren alla grunder i att skapa en arkitekturmodell i Revit. Under den första dagen ligger fokus på att steg för steg lära sig de grundläggande verktygen i programmet. När grunderna blivit mer bekanta får du möjlighet att befästa kunskaperna genom att tillämpa verktygen tillsammans handledaren och rita upp ett enklare bygglov. Detta tillvägagångssätt maximerar dina förutsättningar att även efter kursens avslutande kunna arbeta självständigt.

Upplägget bygger på tidigare erfarenheter av mycket uppskattade utbildningar mot både företag och högskolor.

Fokus är på att deltagaren efter avslutad utbildning i så stor grad som möjligt kunna arbeta med grunderna i Revit i yrkeslivet. Som ett steg i att säkerställa detta ingår det i kursen 1 timme gratis konsultation under månaden efter kursens avslutande. Detta minskar risken att du direkt efter avslutad kurs fastnar i ett moment utan att ha någon att rådfråga. Vidare ger det möjlighet att få svar på mer specifika moment som eventuellt inte ingick i kursen.

Kursinnehåll

  • Introduktion till Revit och dess verktyg
  • Grundläggande modellering av väggar, fönster, dörrar, tak, våningar, trappor etc
  • Genomgång av projektering via olika arbetsvyer så som 3D, sektioner och våningsplan
  • Inhämtandet av externa modellfiler så som fönster, dörrar eller fast inredning
  • Skapandet av ritningshandlingar utefter modell samt utskrift
  • Rendering av skapad modell
  • Mängdning av skapad modell
  • 1 timme gratis konsultation efter avslutad kurs.

Tid & plats

Kursen hålls på Phålmans Handelsinstitut som ligger precis intill Odenplan tunnelbanestation. Parkering finns även i direkt anslutning till lokalerna.

Mat & logi

I priset ingår lunch och fika för båda dagarna. Vid lunchen går vi gemensamt till närliggande restaurang.

Om du endast vill delta under ett av tillfällena eller vill anordna kursen i ditt egna företags lokaler, kontakta oss för prisuppgift.

Kursledare

Hej!

Mitt namn är David Midhage och jag håller i den här kursen! Jag har stor erfarenhet av att utbilda inom en lång rad datorprogram och har återkommande fått mycket uppskattning för min pedagogik. Jag strävar efter att i så stor mån som möjligt undvika powerpoint och istället hålla mina kurser så praktiska som möjligt, vilket har visat sig vara ett mycket uppskattat tillvägagångssätt.

Varför är det viktigt att lära sig Revit?

Även om mycket projektering idag fortfarande kan utföras med traditionella metoder via exempelvis AutoCAD så blir allt större delar av byggbranschen varse om hur mycket tid och pengar som kan sparas genom att gå över till projektering i 3D. Vad gäller skapandet av just 3D-modeller så är Revit idag ett av Sveriges överlägset mest använda program inom arkitektur. På senare år har programmet även fått allt större stöd för projektering av installationer så som VVS och El. Att lära sig Revit ger också en oerhört bra ingång till förståelse för hur projektering av som tillämpar BIM-metodiken går till.

Vem har nytta av att gå utbildningen?

Kursen är relevant för alla som antingen skapar eller behöver hantera byggnadsritningar och vill effektivisera sitt arbete. Även om dina arbetsuppgifter inte huvudsakligen kretsar kring att faktiskt skapa 3D-modeller så ger kunskaper i Revit en större förståelse för hur 3D-modeller är uppbyggda, hur de skapas, dess begränsningar och dess möjligheter.

Om företaget

BIMformation AB är ett företag specialiserat på implementering, utbildning och utveckling av BIM-stödd informationshantering och arbetsprocesser baserade på LEAN-principer. Bakom företaget står BIM-projektörer inom bygg och anläggning med över 20 års erfarenhet av projektering och produktion.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i Revit, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BIMFormation Sweden AB

BIMformation AB är ett företag specialiserat på implementering och utveckling av BIM-stödd informationshantering och BIM-stödda arbetsprocesser baserade på LEAN-principer.    BIMformation AB har i samarbete med Phålmans Handelsinstitut utvecklat ett antal BIM-utbildningar som täcker alla kompetensnivåer- och behov. Påbörja din...


Läs mer om BIMFormation Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BIMFormation Sweden AB

Gnista gatan 15
754 54 Uppsala Uppsalalän

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i Revit!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i Revit från BIMFormation Sweden AB, fyll i dina uppgifter: