Visa utbildning.se som: Mobil

Grundkurs AutoCAD

BIMFormation Sweden AB
Kort om utbildningen
2 dagar
9 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Vår 2020 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Grundkurs AutoCAD

Kursbeskrivning

Grundkurs i AutoCAD

Gå grundkurs AutoCAD och lär dig att modellera i AutoCAD. I den här kursen på 2 dagar får du grundläggande kunskaper i AutoCAD. Efter kursen kan du jobba självständigt och effektivt i verktyget.

Kursen lär dig att modellera enklare handlingar i AutoCAD. Under det första kurstillfället fokuserar vi på att lära dig de grundläggande verktygen i mjukvaran. Du får en grundläggande förståelse för hur programmet är uppbyggt för att kunna arbeta effektivt i verktyget. 

När du kan grunderna bygger vi vidare på den kunskapen och du lär dig att använda verktygen. Du får projektera olika uppgifter i ökande svårighet. Genom att arbeta med uppgifter och får stöd av handledaren får du praktiska kunskaper i verktyget. 

Upplägget går både igenom teorin för hur verktyget är uppbyggt och ger dig praktiska kunskaper för att använda det. Kursens upplägg bygger på tidigare erfarenheter av utbildning mot både företag och högskolor och fokus är på att du efter avslutad kurs ska kunna arbeta självständigt med AutoCAD.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har grundläggande datorvana.

Kursinnehåll

 • Introduktion till AutoCAD och dess användargränssnitt
 • Navigation
 • Grundläggande ritverktyg och kommandon
 • Lager och lagerhantering
 • Grupperingar och block
 • Externa referenser
 • Viktig användarpraxis vid projektering
 • Koordinatsystem
 • Skapandet av ritningar
 • Måttsättning
 • Utskrift

Upplägg

Kursen ges som dagskurs 4-5 nov i Liljeholmen, Stockholm.

Om du endast vill delta under ett av tillfällena eller anordna kursen på ditt företag, kontakta oss för prisuppgift.

Tid & plats

4-5 nov

8:30-17:00

Stockholms Tekniska Institut

Liljeholmstorget 7, vån 5

117 63 Stockholm

Mat & logi

Priset inkluderar fika, lunch och kursmaterial

Kursledare

Hej!

Mitt namn är David Midhage och jag håller i kursen AutoCAD grundkurs. Jag har stor erfarenhet av att utbilda inom programvaror så som AutoCAD och har fått mycket uppskattning för min pedagogik. Jag strävar efter att i så stor mån som möjligt undvika Powerpoint och istället hålla mina kurser så praktiska som möjligt, vilket har visat sig vara ett mycket uppskattat tillvägagångssätt.

 • - Varför är det viktigt att lära sig AutoCAD?

Nästan helt oavsett vilken del av byggbranschen man befinner sig i så hanterar man ritningar av olika slag. En mycket stor del av dessa skapas med hjälp av programvaran AutoCAD vilket gör programmet till ett av de mest relevanta verktygen man kan lära sig.  Att lära sig AutoCAD ger värde oavsett om man är ny i branschen, vill öppna nya dörrar i branschen eller vill stärka sin redan befintliga kompetens.

 • - Vem har nytta av att gå utbildningen?

Kursen är relevant för alla som arbetar med någon form av ritningar. Även om dina arbetsuppgifter egentligen inte kretsar kring att faktiskt skapa ritningar så ger kunskaper i AutoCAD en större förståelse för hur ritningar tas fram, dess begränsningar och dess möjligheter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs AutoCAD, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Samuel Lindgren, Moelven Modus
(5)
Bra innehåll för grundläggande kunskaper, Lugn och pedagogisk kursledare.

BIMFormation Sweden AB

BIMFormation Sweden AB

Bimformation AB är ett företag specialiserat på implementering och utveckling av BIM-stödd informationshantering och BIM-stödda arbetsprocesser baserade på LEAN-principer.    Bimformation AB har i samarbete med Stockholms Tekniska Institut utvecklat ett antal BIM-utbildningar som täcker alla kompetensnivåer- och behov.Påbörja din kompetensutveckling...


Läs mer om BIMFormation Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BIMFormation Sweden AB

Gnista gatan 15
754 54 Uppsala Uppsalalän

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören