Visa utbildning.se som: Mobil

BIM-projektering för VVS i Revit

BIMFormation Sweden AB
Kort om utbildningen
3 dagar
9 995 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Lär dig att modellera installationer för VVS i Revit

Bli vass på BIM-projektering och få kunskaper som du kan använda direkt efter kursen.

Du får lära dig både teori och jobba med praktiska övningar inom BIM-projektering för VVS-installationer. Du har möjlighet att följa modelleringen på egen dator och kan enklare ta med sig kunskaperna från kursen till ditt dagliga arbete.

Under den första dagen lär du dig om arbetsflödet i modellering. Du får också specifika kunskaper om modellering av ventilation.

Den andra dagen får du lära dig modellering av vattenledningar och avlopp. Vi går också igenom enklare samgranskning av de olika disciplinerna för att upptäcka eventuella kollisioner.

Den tredje dagen får du möjlighet att själv bekanta dig med Revit. Du får på egen hand projektera ett mindre projekt med ventilation, vatten och avlopp samt granska detta de modellerade filerna efter kollisioner. Genom att själv jobba med praktiska övningar får du konkreta kunskaper i verktyget. På det sättet kommer du att självständigt kunna arbeta med BIM-projektering av VVS-installationer efter kursen.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig modellera VVS-installationer i Revit och lära dig att delta i BIM-projektering med Revit som verktyg. 

Förkunskaper:
Grundläggande kunskaper i Revit och datorvana.

Upplägg

Genom en kombination av teori och praktiska övningar har du större möjlighet att ta med dig kunskaperna och jobba med dem direkt efter kursen. Upplägget bygger på tidigare erfarenheter av utbildning mot både företag och högskolor och fokus är på att du på ett effektivt sätt ska kunna arbeta självständigt med Revit i ditt yrke.

  • Introduktion till Revit och dess verktyg
  • Modellering av ventilation
  • Modellering av vattenledningar och avlopp
  • Måttsättning
  • Skapandet av ritningshandlingar utefter modell samt utskrift
  • Rendering av skapad modell
  • Mängdning av skapad modell

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om BIM-projektering för VVS i Revit, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BIMFormation Sweden AB

BIMFormation Sweden AB

Bimformation AB är ett företag specialiserat på implementering och utveckling av BIM-stödd informationshantering och BIM-stödda arbetsprocesser baserade på LEAN-principer.    Bimformation AB har i samarbete med Stockholms Tekniska Institut utvecklat ett antal BIM-utbildningar som täcker alla kompetensnivåer- och behov.Påbörja din kompetensutveckling...


Läs mer om BIMFormation Sweden AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BIM-projektering för VVS i Revit!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören