Visa utbildning.se som: Mobil

Avancerad kurs i BIM-samordning och Solibri

BIMFormation Sweden AB
Kort om utbildningen
1 dag
5 995 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Avancerad kurs i BIM-samordning och Solibri

I kursen lär du dig för att ytterligare underlätta samordningen av olika discipliner i ett modernt byggprojekt. Genom att använda Solibri för att utföra avancerade analyser av en byggnads livscykel får du kunskap om de arbetsmetoder som är lämpliga vid skapandet, samordningen och granskningen av en byggnads livscykel genom byggprocessen.

Under kursen går vi igenom stegen som krävs för att kontrollera och analysera uppbyggnaden av de klassifikationer som modeller levereras med. Vi bygger också upp egna regelverk för automatiserade kontroller samt lär oss att anpassade dem till specifika projekts olika behov.

Vi lär oss funktioner som Information Take Off (ITO), regelanpassade kollisionskontroller och diverse verktyg som kommer ge deltagarna en djupare förståelse för Solibris avancerade funktioner.

Målgrupp

Dig som arbetar som samordnare, koordinator eller Projektörer i projekt som tillämpar BIM-metodiken eller dig som arbetar med programmet Solibri.

Upplägg

  • Repetition av grunder i Solibri
  • Genomgång av klassifikationers för kollisionskontroller
  • Definiera egenanpassade regelverk för önskat resultat.
  • Mängdavtagning med hjälp av ITO
  • BCF (BIM Collaboration Format)

Tid & plats

Kursen hålls på Phålmans Handelsinstitut som ligger precis intill Odenplan tunnelbanestation. Parkering finns även i direkt anslutning till lokalerna.

I priset ingår lunch och fika för båda dagarna. Vid lunchen går vi gemensamt till närliggande restaurang.

Erbjudande

Anmäl dig till BIM-samordning grundkurs och BIM-samordning advanced och betala endast 14 995 kr exkl moms! Ord.pris 17 990 kr exkl moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avancerad kurs i BIM-samordning och Solibri, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BIMFormation Sweden AB

BIMformation AB är ett företag specialiserat på implementering och utveckling av BIM-stödd informationshantering och BIM-stödda arbetsprocesser baserade på LEAN-principer.    BIMformation AB har i samarbete med Phålmans Handelsinstitut utvecklat ett antal BIM-utbildningar som täcker alla kompetensnivåer- och behov. Påbörja din...


Läs mer om BIMFormation Sweden AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BIMFormation Sweden AB

Gnista gatan 15
754 54 Uppsala Uppsalalän

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Avancerad kurs i BIM-samordning och Solibri!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avancerad kurs i BIM-samordning och Solibri från BIMFormation Sweden AB, fyll i dina uppgifter: