Visa utbildning.se som: Mobil

Upphovsrättslig nyhetsdag 2021

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-11-24 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 900 SEK
2021-11-24

Stockholm
8 900 SEK
2021-11-24

Kursbeskrivning

        

Denna fullspäckade nyhetsdag syftar till att ge dig som arbetar med upphovsrätt i någon form kunskap om den senaste och kommande utvecklingen inom svensk och internationell upphovsrätt. Föreläsare är professor Jan Rosén.

Livesändning - kurstillfället den 24 november kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! Nyhetsdagen i upphovsrätt är, som alla våra nyhetsdagar, ett effektivt sätt för dig som arbetar med upphovsrätt i någon form att säkerställa att du håller dig uppdaterad inom upphovsrätten. Under dagen får du en genomgång av ny lagstiftning och praxis på det upphovsrättsliga området, men även insikt om andra utvecklingstendenser såväl nationellt som internationellt inom upphovsrätten. Kursen kommer att ta upp olika frågeställningar som varit aktuella inom det upphovsrättsliga området under året samt uppdatera dig på nya regler och direktiv som klubbats igenom eller föreslagits. Eller som försvunnit från agendan! Observera att alla nyhetsdagar på BG Institute utgår från aktuella rättsfall, lagändringar och trender. Agendan för nyhetsdagarna kommer därför inte att fastställas slutgiltigt förrän efter sommaren. MÅLGRUPP Samtliga jurister som möter upphovsrätten och dess närstående rättigheter i sitt arbete, såsom advokater, bolags- och föreningsjurister och jurister vid myndigheter. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Jan Rosén
    Jan Rosén är professor i civilrätt, prodekanus, juridiska fakulteten vid Stockholms universitet. Han är även ordförande i Institutet för immaterialrätt och marknadsrätt, IFIM, Stockholms universitet; samt ordförande i Svenska Föreningen för Upphovsrätt, SFU och Vice President i Association Litteraire et Artistique International, ALAI. Hos BG Institute är Jan Rosén aktuell med kursen Upphovsrättslig nyhetsdag.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Upphovsrättslig nyhetsdag 2021, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Upphovsrättslig nyhetsdag 2021 från BG Institute, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Upphovsrättslig nyhetsdag 2021!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar