Visa utbildning.se som: Mobil

Skatterättslig nyhetsdag 2021 – för revisorer och redovisningskonsulter

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-11-09 - Göteborg
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 900 SEK
2021-11-11

Göteborg
8 900 SEK
2021-11-09

Stockholm
8 900 SEK
2021-11-11

Kursbeskrivning

        

Under 2021 återkommer vår högaktuella och populära temadag om revisorsjuridik. Vår årliga temadag riktar sig till dig som kommer i kontakt med bolagsrätt, moms- och inkomstskattefrågor.

Livesändning - kurstillfället den 9 och 11 november kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! För att du ska få ut det mesta av det senaste och mest aktuella har vi inlett ett samarbete med två experter från PwC, Emelie Samuelsson, Hillevi Söderberg, Sanna Borgman och Stefan Asklöf.  Med lång erfarenhet och gedigen kunskap kommer de att ge dig ett helt unikt perspektiv på vad som är aktuellt och vad som komma skall. Som utgångspunkt för dagen har de valt de riktigt högaktuella och intressanta frågeställningarna, i kombination med fördjupning i inom de mest aktuella områdena vid tidpunkten för tillfället för att du som deltagare ska kunna tillhandahålla ännu bättre kvalificerad rådgivning. Vi fokuserar på nyheter inom de aktuella områdena under 2021 och vad som kommer att ske under år 2022. Inledningsvis går vi igenom alla nyheter på området, aktuella rättsfall samt ställningstagande. Under dagen varvas teori med praktiska exempel som spänner över flera områden. Nätverka och utbyt erfarenhet under en heldag med kvalificerade och erfarna kollegor från branschen. Observera att alla nyhetsdagar på BG Institute utgår från aktuella rättsfall, lagändringar och trender. Agendan för nyhetsdagarna kommer därför inte att fastställas slutgiltigt förrän efter sommaren. MÅLGRUPP Revisorer, redovisningskonsulter, skattejurister, ekonomichefer, CFO:s, controllers, bolagsjurister etc. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Hillevi Söderberg
    Hillevi arbetar som momsjurist på PwC:s kontor i Göteborg sedan 2016. Hon ger momsrådgivning till alla branscher och har även omfattande erfarenhet av rådgivning i samband med M&A. Hillevi håller regelbundet i momsutbildningar internt på PwC och externt till PwC:s kunder.
  • Emelie Samuelsson
  • Stefan Asklöf
    Auktoriserad skatterådgivare hos PwC Stockholm med 30 års erfarenhet. Arbetar främst med entreprenörsföretag och dess ägare, 3:12-reglerna svensk och internationell bolagsbeskattning. Även specialiserad på beskattning av pensioner. Kurs och seminarieledare för FAR och BG Institute samt artikelförfattare i bla Tidningen Resultat och tidningen Balans.
  • Sanna Borgman

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skatterättslig nyhetsdag 2021 – för revisorer och redovisningskonsulter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skatterättslig nyhetsdag 2021 – för revisorer och redovisningskonsulter!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Skatterättslig nyhetsdag 2021 – för revisorer och redovisningskonsulter från BG Institute, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar