Visa utbildning.se som: Mobil

Så bygger du framtidens digitala HR-funktion

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
7 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-10-03 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
7 900 SEK
2022-10-03

Stockholm
7 900 SEK
2022-10-03

Kursbeskrivning

        

För att få ut maximalt av en digital omställning krävs ett sammanhängande tänk i organisationen – ett fokus på långsiktig digitalisering, en helhetssyn på förändringsledning och kontinuerlig utveckling av företagets digitala tjänster, där HR:s egna tjänster kan spela en stor roll.

Livesändning - kurstillfället den 3 oktober kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! Kursen fokuserar på att ge verktyg för ett digitalt arbetssätt inom HR, samt för HR att lyckas med den beteendemässiga omställning som detta kräver. Under kursen delas exempel från kursledaren och deltagarna själva. Kursen är utformad som en workshop med många interaktiva inslag. Digitala quiz och frågor genomförs under utbildningen, och deltagarna förväntas därför ta med och vara förtroliga med att använda smartphone eller laptop med internet. Som deltagare får du kunskap om
 • Digitala HR-strategier
 • Digital medarbetarupplevelse
 • Digitalt lärande
 • Framtidens kompetenser
 • HR design thinking
 • Datadriven HR och analys
 • HR i en VUCA-värld
 • Framtidens HR-avdelning
Målgrupp: Kursen vänder sig till dig som jobbar med HR i en organisation som påbörjat ett digitalt tankesätt och där HR har bestämt sig för att ta en aktiv roll i digitaliseringsarbetet. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

 • Henrik Ladström
  Henrik Ladström, managementkonsult inom Digital HR på Knowit Insight, har arbetat i nästan ett decennium med digitaliseringens påverkan på människan i arbetsliv och relationer. Henrik är idag tongivande i Sverige inom digitaliseringen av HR och har de senaste åren jobbat med en mängd namnkunniga företag för att hjälpa deras HR att genomföra en digital omställning och beteendeförändring.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Så bygger du framtidens digitala HR-funktion, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Så bygger du framtidens digitala HR-funktion!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Så bygger du framtidens digitala HR-funktion från BG Institute, fyll i dina uppgifter: