Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Presentationsteknik – Exklusiv fördjupning

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
9 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-11-02 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

        

Att vara en god talare har bara fördelar, ofta handlar det om att ha förmågan att kunna engagera och övertyga. Denna kurs riktar sig till dig som i ditt arbete ofta ställs inför situationer då din förmåga att tala inför grupp och hålla presentationer sätts på prov. Ditt innehåll kan i princip vara vad som helst. Det är huruvida du lyckas engagera, övertyga och inspirera dina lyssnare som i slutändan spelar roll.

Syftet med denna exklusiva kursdag, med endast 8 deltagare, är att deltagarna ska få inblick i sin egen presentationsstil - sina styrkor och förbättringsområden. Därtill ska de få diskutera strategier vid presentationer som resulterar i praktiskt användbara verktyg som stöttar och utvecklar dem när det gäller att hålla presentationer eller tala inför grupp. Genom att vara en mindre grupp möjligörs bland annat mer utrymme för diskussion och individuell vägledning. Till skillnad från vår kurs Presentationsteknik ligger fokus i den här kursen på det praktiska. Kurserna är fristående vilket innebär att du inte behöver gå Presentationsteknik innan du går Presentationsteknik - exklusiv fördjupning. Skillnaden mellan kurserna är upplägget där vi i fördjupningskursen fokuserar mer på det praktiska. Deltagarna kommer till kursdagen förberedda att genomföra en kortare presentation (ca. 10 min). Alla får feedback på allt från kroppsspråk och röst till struktur och hantering av PowerPoint. Vi diskuterar även hur deltagarna kan komma vidare i sin utveckling. Deltagarna erbjuds att bli filmade (valfritt) och får då filmen med sig efter utbildningsdagen.  All feedback som varje deltagare får sammanställs av vår utbildare och skickas till deltagaren efter kursens slut. Som deltagare får du kunskap om
  • Hur du som talare uppfattas och vilka områden som är dina styrkor samt vilka förbättringsmöjligheter du har.
  • Du får även, genom att titta på och bedöma hur andra gör, generell kunskap och inspiration som kan utveckla din presentationsstil.
  • Personlig feedback och återkoppling
  • Återkoppling på utveckling
  • Inspelning och sammanställning av föreläsaren efter kursens slut
Målgrupp: Personer som, inom sin yrkesroll, talar inför grupp och vill utvecklas inom området. Det kan handla om presentationer, föreläsningar, dragningar eller andra typer av muntliga framträdanden. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Jenny Rosqvist
    Jenny har arbetat som utbildare i retorik sedan 2005 och driver sedan 2011 utbildningsföretaget Retorikutbildning.se på heltid. Hon har tidigare arbetat på högskola som föreläsare, kursansvarig och kursutvecklare men arbetar nu gentemot företag, myndigheter och organisationer. Jenny togexamen från Retorik­konsultprogrammet. Tidigare har hon studerat språk i England och Sverige vilket har gjort att hennes specialitet är utbildningar som förenar den muntliga retoriken med den skriftliga.  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationsteknik – Exklusiv fördjupning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Presentationsteknik – Exklusiv fördjupning från BG Institute, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Presentationsteknik – Exklusiv fördjupning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar