Visa utbildning.se som: Mobil

Nordisk arbetsrätt 3 – arbetsbrist och omorganisationer

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-09-14 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 500 SEK
2022-09-14

Stockholm
8 500 SEK
2022-09-14

Kursbeskrivning

        

Under denna heldag går vi igenom regelverket för att hantera arbetsbrist och omorganisationer i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Reglerna skiljer sig åt avsevärt både materiellt och vad gäller den formalia som ska iakttas.

Livesändning — Kurstillfället den 14 september kommer att vara tillgängligt både för digitalt och fysiskt deltagande. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Läs mer här! Vi har även ett avsnitt om projektledning av omorganisationer som sträcker sig över landsgränserna, något som är viktigt bland annat avseende tidsmässig planering för information till fackliga organisationer och arbetstagarrepresentanter. Vi går under dagen igenom ett antal praktikexempel. Tonvikten läggs på regelverket i Norge, Finland och Danmark. Kursen hålls på engelska. Som deltagare får du kunskap om: 
  • Projektledning av gränsöverskridande omorganisationer i Norden, bl.a. avseende kommunikation med fackliga parter.
  • Kännedom om de materiella och formella reglerna rörande arbetsbrist och omorganisationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  • Praktiska tips och best practise.
Målgrupp: HR-chefer, HR-business partners, bolagsjurister Undervisningsspråk: Engelska. Syfte/mål med utbildningen: Utbildningen syftar till att ge deltagarna kunskap och verktyg för att kunna identifiera och hantera de frågeställningar som uppkommer vid omorganisationer och arbetsbrist i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Kursen ingår i en serie om tre kurser som berör olika delar av nordisk arbetsrätt. Nordisk arbetsrätt 1 – likheter och skillnader Den första kursen belyser de största skillnaderna gällande arbetsrätten mellan de nordiska länderna. Nordisk arbetsrätt 2 – fördjupning Den andra kursen är en fördjupning och fortsättning på vår första kurs och kommer att behandla fler ämnen på ett djupare plan. Nordisk arbetsrätt 3 – arbetsbrist och omorganisationer Den tredje kursen är en fristående kurs för dig som vill dyka ännu djupare inom nordisk arbetsrätt. Här kommer vi att behandla regelverket för att hantera arbetsbrist och omorganisationer i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Reglerna skiljer sig åt avsevärt både materiellt och vad gäller den formalia som ska iakttas.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Nordisk arbetsrätt 3 – arbetsbrist och omorganisationer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nordisk arbetsrätt 3 – arbetsbrist och omorganisationer!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Nordisk arbetsrätt 3 – arbetsbrist och omorganisationer från BG Institute, fyll i dina uppgifter: