Visa utbildning.se som: Mobil

Kommunikativt ledarskap som levererar resultat (2 dagar)

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-08-26 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

        

Välkommen till en avancerad kurs inom kommunikativt ledarskap som fördjupar och breddar din kunskap inom detta komplexa område. Föreläsare är Thomas Lundqvist.

Att besitta ett kommunikativt ledarskap är en utmaning i en alltmer komplex och föränderlig omvärld. Samhället och organisationer går för närvarande igenom en revolution genom digitaliseringen. Detta kräver en uppdaterad kunskap för att få med alla på denna digitaliseringsresa. Föreläsaren kommer att förmedla sina egna erfarenheter och tankegångar inom ledarskap, med en särskild inriktning på hur du som ledare kan skapa ett enormt försprång genom att förstå de nya sambanden inom ledarskap och kommunikation. Kursen kommer att ta upp den allra senaste vetenskapliga forskningen. Kursen behandlar även andra utmaningar såsom hantering av konflikter, hantera och förebygga psykisk ohälsa och hur du skapar en ”silverbullet” i ditt ledarskap. Som deltagare får du kunskap om:
  • Team – och hur du utvecklar dem
  • Kommunikativt ledarskap
  • Konflikthantering
  • Motivation och hur du får med alla på resan
  • Psykisk ohälsa
Målgrupp: VD, Affärsområdeschefer, HR Denna kurs bygger på vår nya utbildningsform, blended learning. Som deltagare kommer du, innan själva fysiska kursdagen, få en extra timmes digital e-learning med avslutande kunskapsfrågor. Den digitala timmen har du även möjlighet att genomföra var du vill, när du vill och hur du vill. Syftet är att på ett mer pedagogiskt sätt förbereda dig inför det fysiska kurstillfället så att du kan få ut mer av kursen som sådan. Se trailer för kursen nedan:

Föreläsare

  • Thomas Lundqvist
    Thomas Lundqvist är civilekonom, författare och föreläsare men har sitt fokus på våra biologiska förutsättningar och vetenskaplig forskning kring mänskliga beteenden. Sedan 15 år tillbaka har Thomas utvecklat ett stort intresse över hur människor fungerar. I ämnet ledarskap har Thomas skrivit ett tiotal böcker varav två nominerades till årets HR-bok 2013: "Det biologiska ledarskapet" och "Bli en bättre ledare och chef ". Thomas ledarskapsmetoder har visat sig vara framgångsrika fler gånger under hans karriär. Han har själv använt sig av de strategier han lär ut som chef på McDonald´s, VD för Junibacken och VD för Chefsnätverket Close.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kommunikativt ledarskap som levererar resultat (2 dagar), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kommunikativt ledarskap som levererar resultat (2 dagar)!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3367 recensioner.
Alla recensioner för arrangören