Visa utbildning.se som: Mobil

IT-avtal i praktiken – nyheter, avtalsråd och förhandlingstips

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-12-08 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 900 SEK
2021-12-08

Stockholm
8 900 SEK
2021-12-08

Kursbeskrivning

        

Välkommen till kursen som fokuserar på utformningen av IT-avtal. Kursen har ett beställarperspektiv och ser specifikt till vad beställare bör tänka på.

Livesändning - kurstillfället den 8 december kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! IT-avtal i praktiken är kursen för dig som behöver konkreta råd om hur man tar fram avtalsdokument, viktiga regleringar och fallgropar och hur man formulerar avtalen för att de ska bli så förutsägbara och flexibla som möjligt. Kursen ger dig handfasta råd och tips om de olika avtalstyperna för IT-upphandling samt ger en grundläggande kunskap om immateriella rättigheter som är tillämplig för IT samt kraven på IT-avtal enligt GDPR och Lagen om informationssäkerhet i samhällsviktiga och digitala tjänster. Föreläsare är advokat Agne Lindberg, ansedd som en av Sveriges ledande IT-jurister och har tilldelats Client Choice Award inom IT under 2015, 2016, 2017 och 2018 samt är rankad som Leading i Chambers och Hall of Fame i Legal 500. Som kursdeltagare får du utökad kunskap om:
  • Senaste utvecklingen inom IT-branschens standardavtal
  • Grundläggande kunskaper i lagregler som är tillämpliga på IT-avtal
  • Fördjupad kunskap i hur man bygger ett fungerande IT-avtal
  • Konkreta tips på avtalsformuleringar och förhandlingsstrategier
Målgrupp: Bolagsjurister, inköpare, IT-ansvariga, advokater och jurister som arbetar med avtal inom IT-området. Kursen riktar sig både till offentlig och privat sektor, men tar inte upp upphandlingslagstiftning.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Agne Lindberg
    Agne Lindberg, advokat och delägare på Advokatfirman Delphi.  Ansedd som en av Sveriges ledande IT-jurister, rankad som ledande i ett flertal advokatrankningar såsom Chambers, Legal 500, Best of the Best. Agne har dessutom, som enda svensk någonsin, tilldelats Client Choice Award inom IT hela fyra år i rad, 2015, 2016, 2017 och 2018. Priset delas ut till juristbyråer och partners runt om i världen som utmärker sig särskilt inom sitt område. Agne har omfattande erfarenhet av IT-rätt och IT-avtal och har medverkat i framtagande av flera standardavtal för branschen. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2015/02/Agne-Lindberg-profil-Textad.mp4"][/video]

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om IT-avtal i praktiken – nyheter, avtalsråd och förhandlingstips, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera IT-avtal i praktiken – nyheter, avtalsråd och förhandlingstips!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen IT-avtal i praktiken – nyheter, avtalsråd och förhandlingstips från BG Institute, fyll i dina uppgifter: