Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Hur man gör en IT-upphandling – från RFP via avtal till kontraktsförvaltning

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
9 980 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-09-03 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

        

Kursen är till för dig som arbetar mycket med IT-upphandling. Den kompletterar kursen IT-avtal i praktiken genom att ge en grund i hur man genomför en upphandling. Kursen täcker ett IT-avtals hela livscykel – allt ifrån hur man kravställer, hur man tar fram en anbudsförfrågan och hur en utvärdering görs.

Livesändning - kurstillfället den 3 september kommer även att livesändas. Du behöver således inte vara på plats för att delta. Läs mer här! Kursen innehåller även en presentation av en förhandlingsprocess och praktiska råd om olika vanliga avtalspunkter som ofta förhandlas. Kursen behandlar även hur ett avtal hanteras i praktiken genom uppföljningar och förändringsprocessen samt hur man bäst hanterar avtalets upphörande. Kursen är utformad med ett beställarperspektiv.  Som deltagare får du kunskap om:
  • Praktiska tips om anbudsförfrågningar och urvalsprocessen
  • Konkreta råd om förhandlingsprocessen och lämpliga förhandlingslösningar
  • Tips för att undvika fällorna under avtalets giltighetstid
  • En översikt över hur ett avtal avvecklas eller flyttas till en ny leverantör
Målgrupp: Bolagsjurister, inköpare, IT-ansvariga, advokater som arbetar med avtal och upphandlingar inom IT-området. Kursen riktar sig både till offentlig och privat sektor, men tar inte upp upphandlingslagstiftning. Denna kurs bygger på vår nya utbildningsform, blended learning. Som deltagare kommer du, innan själva fysiska kursdagen, få en extra timmes digital e-learning med avslutande kunskapsfrågor. Den digitala timmen har du även möjlighet att genomföra var du vill, när du vill och hur du vill. Syftet är att på ett mer pedagogiskt sätt förbereda dig inför det fysiska kurstillfället så att du kan få ut mer av kursen som sådan. Se trailer för kursen nedan:

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Agne Lindberg
    Agne Lindberg, advokat och delägare på Advokatfirman Delphi.  Ansedd som en av Sveriges ledande IT-jurister, rankad som ledande i ett flertal advokatrankningar såsom Chambers, Legal 500, Best of the Best. Agne har dessutom, som enda svensk någonsin, tilldelats Client Choice Award inom IT hela fyra år i rad, 2015, 2016, 2017 och 2018. Priset delas ut till juristbyråer och partners runt om i världen som utmärker sig särskilt inom sitt område. Agne har omfattande erfarenhet av IT-rätt och IT-avtal och har medverkat i framtagande av flera standardavtal för branschen

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hur man gör en IT-upphandling – från RFP via avtal till kontraktsförvaltning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hur man gör en IT-upphandling – från RFP via avtal till kontraktsförvaltning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar