Visa utbildning.se som: Mobil

Framgångsrikt hälsoarbete

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
7 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-06-03 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

        

Hälsa som affärsstrategi – er bästa investering börjar med en praktiskt användbar kurs. Välkommen till vår kurs med Ann-Sofie Forsmark som föreläsare.

Personalens välmående, motivation och hälsa blir alltmer avgörande för dagens organisationer. Lagstiftningen, i och med föreskrift AFS 2015:4 gör också kraven på ett proaktivt och strategiskt hälsoarbete tydligare. Att arbeta hälsostrategiskt är inte bara förebyggande utan kan också öka både lönsamhet och trivsel. Under den här dagen får du både fakta och verktyg för att skapa lönsamma och strategiska hälsoinvesteringar på din arbetsplats. Som deltagare får du kunskap om:
  • Hur ni skapar en lönsam hälsostrategi, från nuläge till uppföljning
  • Hur strategiskt hälsoarbete är en investering och hur ni räknar på satsningen
  • Hur ni kan räkna på hälsoinvesteringar och kalkyler
  • Hur ni arbetar proaktivt med organisatorisk och social arbetsmiljö
  • Hur du kommer igång med er unika utmaning och möjlighet
Ann-Sofie Forsmark driver idag företaget Formstark hälsa där hon, med mångårig erfarenhet från roller i hälsobranschen och nästan lika länge som civilekonom, hjälper organisationer, team och individer att prestera hållbart och lönsamt över tid. Ann-Sofie har varit verksam i roller inom HR, som hälsocoach på stora företag i centrala London, som hälsostrateg på HR PwC Sverige, revisor, controller och ekonomiansvarig både i Sverige, England och Australien. Hon är också en av personerna bakom podden Health for Wealth – Hållbar hälsa på jobbet. Efter snart 20 år inom hälsobranschen med inriktning på företag, har hon en gedigen erfarenhet av framgångsrikt strategiskt hälsoarbete. Målgrupp: HR-strateger och chefer med personalansvar Föreläsare Ann-Sofie Forsmark om kursen  

Föreläsare

  • Ann-Sofie Forsmark
    Ann-Sofie Forsmark driver företaget Formstark Hälsa där hon med mångårig erfarenhet från roller i hälsobranschen och nästan lika länge som civilekonom hjälper organisationer, team och individer att prestera hållbart och lönsamhet över tid. Ann-Sofie har varit verksam i roller inom HR, som hälsocoach, hälsostrateg, revisor, controller och ekonomiansvarig både i Sverige, England och Australien. Ann-Sofie är också en av personerna bakom podden Health for Wealth – Hållbar hälsa på jobbet.  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Framgångsrikt hälsoarbete, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Framgångsrikt hälsoarbete!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3367 recensioner.
Alla recensioner för arrangören