Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik – Övertygande förhandling

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-05-18 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

        

Bli bättre på förhandling och konfliktlösning genom en modell i tolv steg. Nu ges du en möjlighet att lära dig en heltäckande modell som bygger på samlade perspektiv och kunskaper från flera olika vetenskaper. Redan har medlande domare, studenter på Uppsala universitet och yrkesaktiva personalvetare genomgått utbildningen som endast ges av Gustaf Lantz.

Förändra ditt förhållningssätt till förhandlingar och konfliktlösning genom att få en robust struktur i ditt arbete. Få tillgång till en checklista som garanterar ett genomtänkt agerande vid din nästa förhandling eller konfliktlösning. Förbättra både dina resultat och din egen arbetsmiljö genom att undvika dödlägen och fällor. Kursen varvar teori med praktik genom att gruppen övar förhandlingsteori i ett rollspel. Dessutom arbetar deltagarna med ett videomaterial som är specialframtaget tillsammans med en professionell skådespelare för att simulera besvärliga förhandlingssituationer. Investera i dig själv genom att under två dagar ta tolv steg mot bättre förhandlingsresultat. Som deltagare får du kunskap om
  • Hur du får en struktur för dina förhandlingar.
  • Hur du hanterar besvärliga förhandlingssituationer.
  • Hur du kan nå bättre förhandlingsresultat
  • Hur du kan hantera konflikter på ett bättre sätt
Målgrupp: HR

Föreläsare

  • Gustaf Lantz
    Gustaf Lantz är utbildad jurist med lång erfarenhet från professionella förhandlingar. Han undervisar på kursen ”Förhandling och medling” vid Uppsala universitet.  Han har även varit verksam som fristående föreläsare hållit kurser för flera organisationer och företag. Han har utvecklat en tolvstegsmodell för hur man förbereder och genomför en förhandling.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik – Övertygande förhandling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förhandlingsteknik – Övertygande förhandling!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3367 recensioner.
Alla recensioner för arrangören