Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt, påbyggnadskurs

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
17 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-10-24 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
17 500 SEK
2022-10-24

Stockholm
17 500 SEK
2022-10-24

Kursbeskrivning


         Livesändning - Kurstillfället den 24-25 oktober 2022 kommer även att livesändas via Zoom och vara tillgänglig för fysiskt deltagande. För dig som väljer att delta på plats, medtag egen dator. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här!

Dag 1Repetition från grundkursen,  svåra förhandlingar, besvärliga motpartner, tekniker att hantera svåra motparter med samt spelteori.

Kursdagen inleds med en kort repetition från grundkursen, därefter kommer vi att arbeta med kommunikationsteknik och besvärliga motparter. Fokus kommer att ligga på besvärliga förhandlingssituationer. Vi kommer också att gå igenom vanliga situationer och besvärliga personlighetstyper. Hur kan man göra besvärliga situationer konstruktiva? Avslutningsvis kommer vi att se på vad som händer när man möter samma motpart många gånger samt grundläggande spelteori.

Dag 2 – Under dagen kommer vi att tillämpa vår förhandlingsteknik på hyresförhandlingar, köp- och försäljning och när man ska genomföra byggprojekt som kan tänkas möta motstånd samt på inköpsförhandlingar.  

Under den andra kursdagen kommer vi att förbereda och genomföra en hyresförhandling, analysera ett byggprojekt som med största sannolikhet kommer att möta en del motstånd och se vad det finns för tekniker att använda sig av för att underlätta genomförandet. Vi kommer också att se på grunderna i inköpsförhandlingar samt tekniker och analysverktyg för dessa. Vi kommer slutligen att gå igenom de nya rönen inom förhandlingsforskningen och hur de nya kunskaperna kan användas praktiskt vid köp och försäljning av fastigheter.

Som deltagare får du kunskap om:
 • Repetition av grunderna i förhandlingspsykologi
 • Förhandla med besvärliga motparter
 • Hur man skapar bra långsiktiga relationer med motparter man möter många gånger som till exempel i hyresförhandlingar
 • Spelteori
 • Tillämpning av förhandlingsmodellen på hyresförhandlingar
 • Praktisk teori och modeller för inköpsförhandlingar
 • Förhandlingar när man ska genomföra t.ex. exploateringsprojekt som kan tänkas stöta på motstånd
 • Köp och försäljning av fastigheter
Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

 • Johan Lagerbielke
  Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt, påbyggnadskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt, påbyggnadskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt, påbyggnadskurs från BG Institute, fyll i dina uppgifter: