Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
17 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-08-22 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
17 500 SEK
2022-08-22

Stockholm
17 500 SEK
2022-08-22

Kursbeskrivning

        

Förhandlingsteknik för fastighetsbranschen och entreprenadsektorn – effektiv teknik enligt en enkel och användbar modell från Harvard.

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2017/05/förhandlingsteknik-trailer.mp4"][/video] Livesändning - Kurstillfället den 27-28 januari kommer enbart livesändas. Kurstillfället den och 22-23 augusti kommer även att livesändas via Zoom. För dig som väljer att delta på plats, medtag egen dator. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand Läs mer här! Här får du lära dig grunderna i prisförhandlingar och problemlösande förhandlingar och du får kunskap om grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Det är en tvådagarskurs med ett begränsat antal deltagare. Du lär dig en strukturerad metod för förberedelse inför förhandling och i workshop-form får du sedan möjlighet att träna utifrån metoden. Kursledare är Johan Lagerbielke, uppskattad och efterfrågad förhandlingsspecialist med en bakgrund vid Handelshögskolan i Stockholm. Under den första kursdagen ligger fokus på förberedelse  inför förhandling. En allmän, enkel och användbar modell introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan. Under dagen får du möjlighet att träna enligt modellen. Förhandlingssimuleringarna har ett allmänt innehåll denna dag, för att fokus ska ligga på själva tekniken. Under nästa kursdag förbereder vi olika typer av förhandlingar som kan förekomma inom fastighetsområdet, exempelvis förhandlingar rörande fel i fastighet och lokalhyresförhandlingar. Vi tittar även på tvistelösningsanalys och scenarion där vi möter samma motpart flera gånger. Vi går även igenom hur konstruktiva relationer kan byggas. De nya rönen inom förhandlingsforskningen och hur dessa kan omsättas praktiskt inom fastighetsområdet presenteras också av Johan Lagerbielke. Vi avslutar med att integrera kursdelarna genom att titta på tekniker för hur du kan arbeta med besvärliga motparter i förhandlingar. Målgrupp Kursen passar alla som behöver vässa upp sina förhandlingskunskaper inom entreprenad- fastighets och miljöbranschen Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 27 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt från BG Institute, fyll i dina uppgifter: