Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2019-09-16 - Stockholm
Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-09-16  
16 900 SEK
2019-10-14  
16 900 SEK
2020-03-23  
16 900 SEK
Malmö
2019-12-02  
16 900 SEK

Kursbeskrivning

        

Förhandlingsteknik för fastighetsbranschen och entreprenadsektorn – effektiv teknik enligt en enkel och användbar modell från Harvard.

Här får du lära dig grunderna i prisförhandlingar och problemlösande förhandlingar och du får kunskap om grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Det är en tvådagarskurs med ett begränsat antal deltagare. Du lär dig en strukturerad metod för förberedelse inför förhandling och i workshop-form får du sedan möjlighet att träna utifrån metoden. Kursledare är Johan Lagerbielke, uppskattad och efterfrågad förhandlingsspecialist med en bakgrund vid Handelshögskolan i Stockholm. Under den första kursdagen ligger fokus på förberedelse  inför förhandling. En allmän, enkel och användbar modell introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan. Under dagen får du möjlighet att träna enligt modellen. Förhandlingssimuleringarna har ett allmänt innehåll denna dag, för att fokus ska ligga på själva tekniken. Under nästa kursdag förbereder vi olika typer av förhandlingar som kan förekomma inom fastighetsområdet, exempelvis förhandlingar rörande transaktioner, entreprenadprojekt och förvaltningsuppdrag. Vi tittar även på tvistelösningsanalys och scenarion där vi möter samma motpart flera gånger. Vi går även igenom hur konstruktiva relationer kan byggas. De nya rönen inom förhandlingsforskningen och hur dessa kan omsättas praktiskt inom fastighetsområdet presenteras också av Johan Lagerbielke. Vi avslutar med att integrera kursdelarna genom att titta på tekniker för hur du kan arbeta med besvärliga motparter i förhandlingar. Målgrupp Kursen passar alla som behöver vässa upp sina förhandlingskunskaper inom entreprenad- fastighets och miljöbranschen

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. Johan är civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. Utbildningarna riktar sig till brett till chefer, ledare, personalansvariga och jurister.    

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Förhandlingsteknik i fastighetsprojekt
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3367 recensioner.
Alla recensioner för arrangören