Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Förhandlingsteknik för skadereglerare och försäkringsbranschen

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-09-19 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
16 900 SEK
2022-09-19

Stockholm
16 900 SEK
2022-09-19

Kursbeskrivning


         Livesändning - Kurstillfället den 19-20 september 2022 kommer även att livesändas via Zoom. För dig som väljer att delta på plats, medtag egen dator. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand Läs mer här!

Dag 1 Förberedelse inför förhandling, pris- och problemlösandeförhandlingar samt förhandlingens psykologi och kommunikationen med motparten

Vi kommer under dagen att lära oss grunderna i pris- och problemlösandeförhandlingar samt grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar.

Under den första kursdagen kommer fokus att ligga på förberedelse inför förhandling. En allmän, enkel och mycket användbar modell för förberedelse till förhandling kommer att introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan i Stockholm.

Under dagen så får du träna dig på att förbereda dig utifrån den allmänna förberedelsemodellen. Förhandlingssimuleringarna den första kursdagen kommer inte ha något juridiskt innehåll. Syftet med detta är att fokus skall ligga på själva förhandlingstekniken och inte på den juridiska analysen som annars lätt kan hamna i förgrunden.

Dag 2 – Psykologin i förhandling och bemötandeträning i samband med skadereglering

Under den andra och sista dagen i denna utbildning kommer vi lägga ett stort och tungt fokus på bemötandeträning där Johan Lagerbielke lär ut en metod bestående av fem steg. Det är en mycket effektiv och användbar metod som riktar sig mot både person och sakskada.

Övrigt:

Kursen är en interaktiv work-shop och den bärande tanken är att deltagarna skall få med sig en strukturerad metod för sitt förhandlingsarbete inom försäkringsbranschen.

Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik för skadereglerare och försäkringsbranschen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förhandlingsteknik för skadereglerare och försäkringsbranschen!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandlingsteknik för skadereglerare och försäkringsbranschen från BG Institute, fyll i dina uppgifter: