Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik för personalare

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2019-11-11 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Förhandlingsteknik för HR

En tvådagarskurs om förhandlingsteknik och hur det kan tillämpas vid lönesamtal. Under första dagen får du lära dig grunderna i pris- och problemlösande förhandlingar samt grundläggande kommunikation vid förhandlingar.

Vikten ligger vid förberedelse inför förhandlingen – där en allmän och enkel men mycket användbar modell, ursprungligen från Harvard Law School kommer att introduceras.

Under den andra dagen kommer vi att förbereda och genomföra olika typer av förhandlingssituationer genom att genomföra löneförhandling, MBL-förhanding samt förbereda en arbetsrättstvisteförhandling. I dessa simuleringar kommer vi att sätta förhandlingstekniken i en arbetsrättslig kontext.

Sedan kommer vi även att arbeta med konfliktlösande förhandlingar där parterna har mycket olika bilder av vad som hänt. Dessutom går vi igenom de nya rönen inom förhandlingsforskningen och hur de nya kunskaperna kan användas i det praktiska ledarskaps- och personalarbetet.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik för personalare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(3)
3 av 5
Kursdeltagare
(3)
3 av 5
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Förhandlingsteknik för personalare
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3367 recensioner.
Alla recensioner för arrangören