Visa utbildning.se som: Mobil

Bygg- och entreprenaddagen 2020

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-03-03 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2020-03-03  
8 900 SEK
Stockholm
2020-03-05  
8 900 SEK
2020-05-06  
8 900 SEK

Kursbeskrivning

        

Välkommen till vår årliga nyhetsdag som behandlar den viktiga juridiken som berör dig som är verksam inom byggbranschen och entreprenadsektorn. Du får en genomgång av reglerna utifrån ett praktiskt perspektiv, information om nyheter och ett fokus på särskilt aktuella frågor.

Bygg- och entreprenaddagen är en efterfrågad nyhetsdag vid BG Institute sedan flera år tillbaka. Våra två populära föreläsare Bo Linander och Peter Thors ger dig en uppdatering av byggsektorns avtalsvillkor, där de belyser hur avtalsvillkoren ska tolkas och tillämpas samt behandlar aktuella frågor om offentlig upphandling. Under denna nyhetsdag tar de upp de mest aktuella rättsfallen och utredningarna som har skett under det gångna året. Kursinnehållet uppdateras och anpassas i takt med utvecklingen och du kan vara helt säker på att få ta del av de senaste och mest intressanta rättsfallen samt vilka utmaningar vi står inför. Kursen ger dig som deltagare bland annat följande insikter:
  • Tillämpning av ersättningsmodellen löpande räkning, bevisbörda och beviskrav
  •  Skadeståndskrav mot konsult, direktkrav mot försäkringsbolag
  •  Tolkningsfrågor vid mängdkontrakt.
Med anledning av den ständiga förändring som sker på området så kommer agendan för dagen att sättas runt årsskiftet 19/20. MÅLGRUPP Bygg- och entreprenaddagen är en bred temadag som passar dig som exempelvis är beställare, entreprenör, konsult, bygg- eller projektledare, inköpare eller besiktningsman. Dagen passar även övriga som arbetar med upphandling och genomförande av anläggningsentreprenader och jurister med inriktning mot entreprenadjuridik.

Föreläsare

  • Bo Linander
    Bo Linander är advokat och delägare i Advokatbyrån Hellgren Linander. Bo Linander är sedan många år specialinriktad på entreprenadrätt, avtalsrätt och konsulträtt och har medverkat i arbetsgruppen som har utarbetat AMA AF 12. Vid BG Institute håller Bo bland annat den populära temadagen "Bygg- och entreprenaddagen" och specialkursen "Entreprenadavtalets svåra frågor". Den förstnämnda är en årligen återkommande nyhetsdag som ger en bred överblick och en uppdatering av byggsektorns avtalssystem.    
  • Peter Thors
    Peter Thors är advokat och delägare i Advokatbyrån Hellgren Linander. Peter har som specialinriktning frågor rörande offentlig upphandling, särskilt avseende entreprenader. Vid BG Institute håller Peter, tillsammans med Bo Linander, kursen "Bygg- och entreprenaddagen", som ger en överblick och en uppdatering av nyheter inom byggsektorns avtalssystem.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bygg- och entreprenaddagen 2020, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bygg- och entreprenaddagen 2020!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3367 recensioner.
Alla recensioner för arrangören