Visa utbildning.se som: Mobil

Avtalslagen 2020 – en moderniserad kommersiell avtalsrätt

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
9 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-03-09 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Stockholm
9 500 SEK
2021-03-09

Kursbeskrivning

        

På denna kurs går Christina Ramberg igenom hela den moderna kommersiella avtalsrätten. Ramberg har gjort en total revidering av avtalslagen2010 och nylanserar inom kort www.avtalslagen2020.se – en total genomgång av ”all” avtalsrätt med vissa djupdykningar.

Livesändning - kurstillfället den 9 mars kommer även att livesändas. Du behöver således inte vara på plats för att delta. Läs mer här! Som deltagare får man lära sig en metod/systematik som förenklar den praktiska avtalsrätten och ger verktyg så att svaren blir enkla att snabbt formulera. Vi går igenom hur man ska hitta i den djungel av rättsregler som Högsta domstolen har formulerat det senaste seklet och lär oss förstå när vi kan hitta svar i lagtext och hur vi ska gå tillväga när det saknas lagtext (vilket det gör beträffande 85 % av alla praktiska frågor). Kursen i korthet:
  • Vi går igenom hela den moderna kommersiella avtalsrätten.
  • Deltagarna får lära sig en metod/systematik som förenklar för den praktiska avtalsrätten och ger verktyg så att svaren blir enkla att snabbt formulera.
Målgrupp: Advokater och jurister inom affärsjuridik och avtalsrätt. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Christina Ramberg
    Christina Ramberg är professor i civilrätt vid Stockholms universitet. Hon är en av BG Institutes mest efterfrågade föreläsare och har hållit kurser inom framförallt avtalsrätten under många år. Hon får alltid höga betyg från kursdeltagare. I hennes senaste kurs om "Standardklausuler" (2017-05-17) fick hon som föreläsare snittbetyget 6,78 av 7 möjliga poäng av kursdeltagarna. Kommentarer från kursutvärderingen: " Christina Ramberg är den bästa föreläsaren jag någonsin har lyssnat på", "Tack Christina för en fantastisk dag!". Christina medverkar även i Blendow Lexnovas nyhetsuppdateringar och skriver ofta krönikor i Dagens Juridik. 2010 blev Christina utsedd till Årets Jurist av juridikstudenter och unga jurister. Christina är författare till ett stort antal juridiska böcker, bland annat Allmän avtalsrätt tillsammans med Jan Ramberg. Christinas hemsida: www.christinaramberg.se [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Christina-Ramberg-profil-textad.mp4"][/video]

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avtalslagen 2020 – en moderniserad kommersiell avtalsrätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avtalslagen 2020 – en moderniserad kommersiell avtalsrätt från BG Institute, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Avtalslagen 2020 – en moderniserad kommersiell avtalsrätt!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar