Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsrättsliga tvister

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 900 SEK Momsfri
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

        

Välkommen till en ny och aktuell kurs om arbetsrättsliga tvister under ledning av advokat Tobias Normann. Tobias är specialiserad inom bland annat arbetsrätt på advokat Mannheimer Swartling och är dessutom en mycket uppskattad föreläsare hos oss på BG Institute.

Livesändning - kurstillfället den 20 september kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! Arbetsrättsliga processer lyder under ett särskilt regelverk med en egen domstol och en särskild instansordning. Reglerna är ofta komplexa och varierar beroende på partsställning, tillämpliga kollektivavtal och tvistefråga. Under kursdagen går vi igenom hur den arbetsrättsliga processen ser ut och vad man behöver känna till för att agera ombud i arbetsrättsliga tvister. Kursen behandlar också vanliga praktiska problem och fallgropar i samband med arbetsrättsliga tvister. Som deltagare får du kunskap om: 
  • Den arbetsrättsliga instansordningen
  • Processen i Arbetsdomstolen
  • Kollektivavtalens inverkan
  • Arbetsrättsliga preskriptionsregler
  • Taleändring
  • Arbetsrättsliga skiljetvister
Syfte med utbildningen: Kursdeltagare får en introduktion till arbetsrättsliga tvister och det särskilda regelverk som gäller för arbetsrättsprocesser. Målgrupp: Advokater, bolagsjurister och jurister inom organisationer som arbetar med arbetsrätt. Nivå: Grundläggande processrättsliga kunskaper

Föreläsare

  • Tobias Normann
    Tobias Normann är Senior Associate, Employment & Pensions hos Mannheimer Swartling Advokatbyrå.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrättsliga tvister, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsrättsliga tvister!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbetsrättsliga tvister från BG Institute, fyll i dina uppgifter: