Visa utbildning.se som: Mobil

AMA i praktiken – med fokus på AMA AF och nyheter i de tekniska AMA Anläggning 20 och AMA Hus 21

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
8 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-02-22 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 900 SEK
2022-02-22

Stockholm
8 900 SEK
2022-02-22

Kursbeskrivning

        

Välkommen till en ny kurs med fullt fokus på AMA i praktiken under ledning av Viktoria Edelman, specialist inom entreprenadrätt.

Livesändning - kurstillfället den 22 februari kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! Kursen omfattar en genomgång av AMA-systemet och hur det används för framtagande av förfrågningsunderlag. De regler som gäller för tillämpning och tolkning av projektspecifika Administrativa föreskrifter som tagits fram med AMA AF 12 som underlag gås igenom liksom de regler som gäller för framtagande av tekniska beskrivningar med hjälp av AMA Anläggning och AMA Hus. De berörda bestämmelserna i standardavtalen AB 04 och ABT 06 gås igenom liksom berörda bestämmelser i upphandlingslagarna. Som deltagare får du kunskap om:
  • Bakgrunden till AMA-systemet och administrativa AMA och tekniska AMA.
  • Tillämpningsföreskrifter och tolkningsregler för AMA AF och de tekniska AMA.
  • Hur AMA AF, AMA Anläggning 20 och AMA Hus 21 är uppbyggda.
Målgrupp: De som arbetar med eller är ansvariga för att ta fram förfrågningsunderlag och upphandlingsdokument som önskar få bättre kunskaper i vilka krav som ställs på förfrågningsunderlag utifrån byggbranschens standardavtal och administrativa och tekniska AMA.

Föreläsare

  • Viktoria Edelman
    Viktoria Edelman är specialist inom bland annat entreprenad- och konsulträtt, offentlig upphandling samt skadestånds-  och försäkringsrätt. Viktoria är advokat och verksam vid AG Advokat sedan 2001. Tidigare erfarenheter är bland annat domarutbildning vid Svea Hovrätt och Sollentuna tingsrätt. Vid BG Institute leder Viktoria en kurs i AMA AF 12.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA i praktiken – med fokus på AMA AF och nyheter i de tekniska AMA Anläggning 20 och AMA Hus 21, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA i praktiken – med fokus på AMA AF och nyheter i de tekniska AMA Anläggning 20 och AMA Hus 21!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AMA i praktiken – med fokus på AMA AF och nyheter i de tekniska AMA Anläggning 20 och AMA Hus 21 från BG Institute, fyll i dina uppgifter: