Visa utbildning.se som: Mobil

Ventilationsteknik

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-21 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Effektiv energianvändning är en avgörande faktor inom moderna energisystem och konceptet energieffektivisering växer starkt i betydelse. Det upplevda inomhusklimatet är bland den viktigaste faktorn för att hyresgästerna ska trivas. Det upplevs olika av olika människor och det är flera omständigheter och faktorer som styr vad hyresgästen upplever som ett bra klimat. Dålig ventilation är ofta orsak till fukt och mögelskador, den gör att en lägenhet kan bli för kall eller för varm, om vi har otur så kan den till och med göra oss sjuka.

Denna kurs läser du online och är uppbyggd som eLearning där film varvas med interaktiva läraktiviteter kombinerat med kunskapsfrågor. Onlineutbildning ger dig flexibilitet att studera vart du vill, repetera, backa i avsnitten, se föreläsningar om och om igen. Här har du alla möjligheter att verkligen lära dig hur det fungerar och i din egen takt.

Utbildningen innefattar följande:

  • Grundläggande ventilationsteknik
  • Inneklimat
  • Behov och system
  • Fläktar
  • Aggregat
  • Distribution
  • Mätning

Målgrupp

För dig som arbetar i fastighetsbranschen och behöver grundläggande kunskaper i ventilationsteknik och dess funktioner.

Kursens mål

Efter avslutad kurs ska du kunna ha en bra förståelse gällande värme- och ventilationsteknik samt kunna ha en dialog med hyresgäster och entreprenörer.

Investering

3900 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ventilationsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ventilationsteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ventilationsteknik från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: