Visa utbildning.se som: Mobil

Värme och kylteknik

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
3 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-21 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Människans upplevelse av inneklimatet är en samverkan av flera faktorer som påverkar vår komfort.

Konsekvenserna av en felaktig temperatur är välkända för de flesta av oss. Bara några grader för hög, eller låg, temperatur minskar vår prestationsförmåga. Vår effektivitet minskar tydligt, men också säkerheten blir sämre. Vår förmåga att tänka går ner och resultatet av arbetet blir sämre än det skulle ha blivit om vi utfört det under bättre temperaturförhållanden.

Den här utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om uppvärmning och komfortkyla. Du får baskunskaper om värmeeffektbehov och dimensionering. Du lär dig mer om komponenterna i systemen samt Kopplingsprinciper och metoder för injustering av radiatorer.

Denna kurs läser du online och är uppbyggd som eLearning där film varvas med interaktiva läraktiviteter kombinerat med kunskapsfrågor.

Onlineutbildning ger dig flexibilitet att studera vart du vill, repetera, backa i avsnitten, se föreläsningar om och om igen. Här har du alla möjligheter att verkligen lära dig hur det fungerar och i din egen takt.

Utbildningen innefattar följande:

  • Uppvärmning
  • Effekt och dimensionering
  • Komponenter
  • Kopplingsprinciper
  • Injustering
  • Kyla

Målgrupp

För dig som arbetar i fastighetsbranschen och behöver grundläggande kunskaper inom värme och kylteknik samt dess funktioner.

Kursens mål

Efter avslutad kurs ska du kunna ha en bra förståelse gällande värme och kylteknikens grunder.

Investering

3900 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Värme och kylteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Värme och kylteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Värme och kylteknik från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: