Visa utbildning.se som: Mobil

Tillgänglighet Utbildning inför Certifiering

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
8 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-29 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 900 SEK
2021-11-29

Stockholm
8 900 SEK
2022-06-01

Stockholm
8 900 SEK
2022-11-09

Kursbeskrivning

Inför kommande certifieringsprov, lotsas du på den här kursen av sakkunniga inom tillgänglighet och du får en omfattande genomgång av de gällande lagtexterna, tillämpningarna och hur de bör tolkas. Vi går igenom certifieringskraven och vilka kunskapsområden som är aktuella för provet. Du lär dig även om förutsättningarna att verka som certifierad sakkunnig av tillgänglighet. Certifieringen ombesörjs av Kiwa/SWEDCERT och ingår inte i kursen.

  • Vad innebär det att vara certifierad sakkunnig i tillgänglighet 
  • Genomgång av de gällande lagtexterna i PBL och angränsande lagstiftning.
  • Råd och föreskrifter
  • Juridiskt ansvar som sakkunnig
  • Praktiska fall
  • Rättsfall

Kursen Tillgänglighet - utbildning inför certifiering är en endagsutbildning som förbereder dig inför certifieringsprovet. Se också Kiwas hemsida för mer information om certifiering och var och när certifieringsprov kommer att hållas.

Se även vår grundkurs: Tillgänglighet - Baskurs

Målgrupp

Kursen är avsedd för dig som planerar att certifiera dig och uppfyller certifieringskraven. Du har troligen också under en tid verkat som sakkunnig i tillgänglighet.

Kursens mål

Kursens mål är att du ska bli väl förberedd för certifieringsprovet och få en förberedelse för arbetet som certifierad sakkunnig i tillgänglighet.

Investering

8900 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Tillgänglighet Utbildning inför Certifiering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tillgänglighet Utbildning inför Certifiering!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tillgänglighet Utbildning inför Certifiering från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter:

Reportage
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer