Visa utbildning.se som: Mobil

Styr- och reglerteknik - grundkurs

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
7 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-12-03 - Malmö
Öppen utbildning
   
Malmö

Kursbeskrivning

Kursen är en introduktion inom styr- och reglerteknik med fokus på fastigheter och dess VVS-, Kyl- och ventilationssystem.
Du lär dig hur systemen samverkar och får en förståelse för hur rätt optimerade system har en stor påverkan på inomhusklimat och driftskostnader.

Kursen är teoretisk och ger dig grunderna inom samtliga system.

Målgrupp

För dig som arbetar med fastighetsdrift och har erfarenhet av VVS-tekniska system och vill kompetensutveckla dig inom styr- och reglerteknik. Du kan idag arbeta som t.ex fastighetsskötare, drift- och fastighetstekniker eller ha liknande baskunskap.

Kursens mål

Kursens mål är att deltagarna ska få en grundläggande förståelse för hur styr- och regler inom fastighetens olika system fungerar och samverkar.

Investering

7400 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Styr- och reglerteknik - grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Styr- och reglerteknik - grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer