Visa utbildning.se som: Mobil

Jobbar du med bygg/fastighet?

BFAB betyder Bygg- och fastighetssektorns fortbildningsinstitut AB och är den ledande leverantören i Sverige av fortbildning inom denna sektor. Vi finns till för att du som arbetar i sektorn skall få bästa möjliga utbud av kompetensutveckling inom allt från teknik, ekonomi, juridik till projekt- och processledning.

Hos BFAB hittar du marknadens mest heltäckande kursutbud för bygg- och fastighetssektorn. Varje år vidareutbildar vi ca 4 000 av sektorns yrkesverksamma ingenjörer och arkitekter inom det mest aktuella som krävs för att ligga i sektorns framkant.

Vi utbildar i de tekniska och juridiska regelverken, de ekonomiska förutsättningarna och i hur man bäst leder och utvecklar projekt och processer i branschen oavsett om man är byggprojektledare eller fastighetsförvaltare. BFAB bedriver ett omfattande utvecklingsarbete av nya och existerande kurser under vägledning av såväl dig som deltagare som branschexperterna i våra ämneskommittéer. Vi har också god hjälp av våra delägare Byggherrarna, Fastighetsägarna, Svensk Teknik och Design samt Sveriges Byggindustrier som tillsammans med huvudägaren STF Ingenjörsutbildning AB bestämmer inriktningen för vårt utbud.

Genom att vi är en integrerad del av STF Ingenjörsutbildning kan vi dessutom erbjuda svenska marknadens mest heltäckande kursutbud för ingenjörer och tekniker inom alla branscher. BFAB:s långa och omfattande erfarenhet borgar för att du som deltagare skall få bästa tänkbara avkastning på din kompetensinventering.

Dina synpunkter är också det mest väsentliga inslaget i vårt kvalitetssäkringssystem för ständig förbättring av verksamheten. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Vi erbjuder idag kurser inom följande områden:

Bygg

Affärsmässighet för konsulter
Projekt- och processledning
Samhällsplanering
Upphandling och avtal
Lagar och regler
Byggnadsutformning
Byggteknik
Installationer
Energi och miljö
Arbetsmiljö

Fastighet

Fastighetsutveckling
Fastighetsförvaltning
Hyres- och fastighetsjuridik
Ekonomi
Upphandling och avtal
Teknisk förvaltning
Energi och miljö
Arbetsmiljö

STF Ingenjörsutbildning erbjuder dessutom kurser inom:
Arbetsmiljö
El/Energi
Industriteknik
IT/Telekom
Kvalitet
Medicinsk teknik
MiljöLäs mer om BFAB (STF)

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med BFAB (STF) och veta mer om deras utbildningar.

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!