Visa utbildning.se som: Mobil

Kompetensbevis fastighetstekniker enligt Faval

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
6 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-20 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Att arbeta som fastighetstekniker innebär ett stort ansvar för drift och underhåll av fastighetens olika system. I sitt dagliga arbete ser fastighetstekniker till att systemen fungerar som fastighetsägaren vill och utifrån hyresgästens förväntningar.

Här kan du validera dina kunskaper enligt Faval och vid godkänd validering får du ett kompetensbevis utfärdat av Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd. 

Denna kurs motsvarar validering mot intyg hos ackrediterat testcenter enligt Favals egen definition.

Validering mot intyg
Vid validering mot intyg för yrkesrollen fastighetstekniker är teoriprovet i FAVAL datorbaserat och består av 11 ämnesområden med upp till 12 frågor per ämnesområde.

De ämnesområden som ingår är:

 • El och elkraft
 • Värme och kyla
 • Byggnadsteknik
 • Kommunikation
 • Miljö
 • Ekonomi
 • Ventilation
 • Matematik
 • Juridik
 • IT
 • Styr- och reglerteknik

Vid godkänt resultat får du ett kompetensbevis utfärdat av Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd. 

Finns det kunskapsluckor har vi idag online-utbildningar i de flesta ämnesmoduler och som riktar sig mot de kunskapskrav som FAVAL kräver. Ett utmärkt tillfälle att höja kompetensen och samtidigt bli validerad.

Ett positivt resultat från validering mot intyg (som ger dig ett kompetensbevis) kan leda till en validering mot kompetensbevis (där du blir certifierad). Här kan du läsa om Certifierad fastighetstekniker enligt Faval.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Fastighetstekniker, fastighetsskötare, m.fl.

Kursens mål

Att testa dina kunskaper och bli validerad fastighetstekniker enligt FAVAL. Vid godkänd validering erhålls ett kompetensbevis, motsvarande för fastighetstekniker. Se bild nedan.

Investering

6500 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kompetensbevis fastighetstekniker enligt Faval, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kompetensbevis fastighetstekniker enligt Faval!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kompetensbevis fastighetstekniker enligt Faval från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter:

Reportage
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer

Liknande utbildningar